Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 18. syyskuuta 2014

Kartanopäivät 20-21.9





Ensimmäinen pari uunista ulos! Nimittäin kynttilänjalat mustassa asussaan. Vastaavia olen työstänyt valkoisella lasitteella jo aiemmin, mutta kokeilussa nyt mattamustana. Sikälikin olen innoissani, sillä jo tulevana viikonloppuna Espoossa Cafe Latten kartanopäiville aion viedä nämä heti mukanani ja mieluusti jos kuulisi palautetta/kommentteja/mielipiteitä asiakkailta. Myös kynttilän "kauluksia" on ensimmäiset dreijattu. Syksy tuo tullessaan pimeät ja kynttilöillehän on tilausta, ainakin täällä :) Myös muita jo tuttuja kynttilänpidikkeitä ja keramiikkamukeja pakkaan tietysti viikonlopuksi mukaani.

Kartanopäivät ovat Sisustuspuoti Cafe Latten kauniissa pihapiirissä ja tällä kertaa kaksipäiväiset eli 20-21.9. Muitakin kädentaitajia on hieno joukko mukana jotka tuovat mukanaan mm virkkuutöitään, rautalankatöitä, pellavatuotteita, nahkakoruja, lahjatavaroita, keramiikkaa, syyskukkia jne... ja tietty ihanat safkalan herkut :) Itse puoti myös auki tapahtuman ajan. Sääennustekin lupailee hienoa syyssäätä. Mainos tapahtumasta vielä aiemmassa postauksessa. Tervetuloa!!

Isolle "rouhealle" ruokalautaselle (keskimmäinen kuva) istuu kivasti suurehko lasikupu ja lasikuvun alle voi sujauttaa suojaan kakut tai hedelmät... Isohkoja lautasia tuon myös muutamia mukanani, jokainen uniikkikappaleita dreijaten tehtyjä. 


Ps.Nyt kasvimaa tarjoaa kesäkurpitsoja, siitä täällä on lasikuvun alla oleva kakku tehty, porkkanakakun tapaan :)





10 kommenttia:

  1. Ihanillehan nuo näyttää :) Ootko tehnyt koskaan kahvikuppeja mattamustana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mattaista lasitetta ei oikein suositella elintarvikekäyttöön. Siksipä olen tehnyt mattana vain tällaisia "koristejuttuja". Kiiltävänä mustana voisi kokeilla joskus kaffekuppeja kyllä :)

      Poista
  2. Voi että, pakko tulla joskus joillekin päiville/markkinoille, joilla olet myymässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi hauska todella nähdä kuka onkaan Pioni blogin takana :)

      Poista
  3. Hei pitkäsä aikaa!
    Olin välillä "huilaamassa"...siis vauva-arkea täällä kotona pyörittämässä.
    Ihanat kynttilänjalat, näyttää tosi hyvältä mustana, ehdottomasti tulisin paikan päälle katsastamaan, jollei välimatkaa olisi näin paljon.

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, sillä huilaamassa olen ollut itsekin. Vauva-aika on nopeasti ohikiitävää, joten nauti vaan!! Ihania hetkiä sinulle, oikeita tähtihetkiä vauva-arkeen :)

      Poista
  4. Hei Tuia, oli mahtava juttu mulle, että saatiin olla vierekkäisissä kojuissa Cafe Latten Kartanopäivillä. Ehdittiin vähän tutustuakin myyntipuuhien lomassa. Sinulla on upeaa keramiikkaa, mustat kynttilänjalkasi lumosivat minutkin. Nyt minulla on kotona KAKSI ihanaa puolen litran kahvi- / teemukia aamu- ja iltahetkiin! Blogissasi on kauniita kuvia ja liityin heti lukijaksi ;-)
    Toivon, että tiemme kohtaavat jatkossakin ja saan kartutettua kokoelmaani uusilla astioilla!
    Ihanaa sunnuntai-iltaa porkkakakun äärelle ;-)
    Terkuin Riitta / wwww.nuppuhome.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Oli todellakin kiva kun oltiin vierekkäiset myyjät :) Hauska todella oli tutustua :) Toivottelen nyt ihania teehetkiä jättimukien kanssa ja nähdään varmaankin toistekin :) Iloa syksyysi!!

      Poista
  5. Kauniita ovat mustat jalat. Käsistäsi syntyvä on kaikki niin rouheat ihanaa. Joko tiedossasi on oletko tänä vuonna joulumarkkinoilla Turussa? Flunssa ja pieni kompastumishaaveri pitävät minua kotoilemassa muutaman päivän. Sytytin kynttilän,hörpin kupponen kuumaa ja kurvailen blogikierrokselle pitkästä aikaa. Suloista syksyn syliä sinulle!,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tinttarus! Toipumista sinulle! Flunssa piti täälläkin ihmeen sitkeessä otteessa tuossa kuun vaihteessa. Paljon nyt vaan mehua ja teetä. Inkivääriä tuoretta sekaan niin se on kova juttu :)
      Voi voi, kyllä täytyy joku kerta todellakin sinne suunnalle tulla!!! Joulukuulle taas tuli niin monta juttua ettei enää tämä pieni yrittäjä ehdi Turkuun asti... Ihan ikävä tosiaan näin todeta. Lähin lienee joulukuulla Lohjan joulumarkkinat... Mutta nyt, ihanaa syksyä sinulle sinne <3

      Poista