Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulukuun tuomaa

Joulukuu tuntuu tulevan aina yllättäin, ainakin täällä on se tunne. Ehkäpä sitä tunnetta vahvistaa "pieni tonttupaja" täällä joka valmistaa sesonkiin tuotteita ;)

Toinen adventti ja kaksi kynttilää palaa heti aamusta aamupalapöydässä. Täällä edessä tänään vuoden viimeisen myyntitapahtuman päivä Helsingin Kaapelitehtaalla, Ornamon Design Joulu. Jos siis liikut Helsingissä, niin tervetuloa moikkaamaan :) 
Tämän jälkeen tuotteiden tilaus tapahtuu lähinnä sitten verkkokaupan kautta (www.tuias.net sivuilta kohdasta "kauppa"), jota ensi viikolla (loppuviikosta) tarkoitus päivittää tuotteiden osalta kun vielä olisi tarkoitus lasituspolttaa uunilliset tuotteita :) 

Nyt hyvää toista adventtia ja joulun odotusta!
4 kommenttia:

 1. Samat tunnot täälläkin! Joulun tuloa ei voi kuin ihmetellä.. Olenkin keskittynyt tunnelmoimaan ja rauhoittamaan mieltäni, se kun on minusta kuitenkin arvokkainta jouluun laskeutumisessa.
  Levollista joulunalusaikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa sinne!! Kiitos <3 Totta että hälinä ja kiireiset askeleet tallaavat rauhoittumisen ja saa unohtamaan helposti ne tärkeimmät joulussa <3 Levollista joulua todella toivotaan!! Ihanaa joulun aikaa sinne myös!

   Poista
 2. Nämä sinun luomuksesi ovat kyllä kauniita!
  Mukavaa Tapaninpäivän iltaa ja onnellista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Mukavan oloinen blogi ja miten hienoja keramiikkaa! Jään mielenkiinnolla odottelemaan postauksiasi. Terv. Uusi lukija, meren tyttö , saaristolaisbloggari Merikaisla

  VastaaPoista