Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 29. lokakuuta 2016

Terveisiä Israelista!


 


Terveisiä kuvien kera lämpimästä Israelista! Saimme viettää ihanan loman nyt lokakuussa Jerusalemissa ja Tel Avivissa, sopivasti koin pienen irtioton arjesta ennen tulevaa sesonkiaikaa. Tulossa siis joulunajan tapahtumia ja markkinoita ja nyt niitä on päivitetty tuonne nettisivujen puolelle (www.tuias.fi). Ennen tätä tiukkaa puristusta oli ihana hakea pieni ponnistus ihan muista ympyröistä!
Mutta siis, Israelissa nautimme katunäkymästä, lämmöstä, tuoreista hedelmistä ja nähtävyyksistä. Jerusalemin vanhaa kaupunkia kiersimme monena iltana, osallistuimme yhdelle toiviomatkojen retkelle, puutarhahaudalle, täytyy sanoa että se oli todella kaunis paikka!  
Kuolleella merellä käynti oli erikoinen kokemus myös. Muiden mukana oli tietysti tehtävä ihonhoitoa hieromalla kroppa täyteen kuolleenmeren mutaa ja suolaa, oli hauskaakin ja kelluminen ihmeellistä! 
Kuvissa katunäkymää jossa näkyy että olimme Israelissa lehtimajajuhlan aikaan. Se näkyi kaduilla lähes kaikkialla. Jerusalemissa torilta haimme usein ruokaa ja falafelit tulivat tutuiksi. 
Tel Avivissa puolestaan nautimme merestä ja siellä oli todella kauniit auringonlaskut. Lähellä Tel Avivia, Jaffan vanhassa kaupungissa kävelimme myös ihmettelemässä sen suloisia katuja ja nähtävyyksiä. Näillä muistoilla kohti sesonkia...

Nyt hyvää viikonloppua!
Ps. Pyynnöstä lisätty kuvia lisää alle:

1.Viikuna-vuohenjuusto foccaccia Jerusalemin kahvilassa 2.
Katunäkymää Jerusalemissa 3. Itkumuurilla (kuva naisten puolelta) 4. Puutarhahaudan pihapiiriä 5. Tel Avivin auringonlaskua jossa allekirjoittanut itse kuvassa :)


8 kommenttia:

 1. Olisipa ollut mukava nahda lisaa kuvia,silla turisti nakee taman maan niin eri silmin,kun itse on tahan katukuvaan niin tottunut.
  Taalla Jerusalemissa siis asustelen jo lahes 30 vuotta...
  Kiva,jos tykkasitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tykkäsin Israelissa olla, haave olisi päästä sinne uudelleen <3 Pyynnöstäsi laitoin muutaman lisäkuvan :)
   Kaikkea hyvää sinulle!

   Poista
  2. Kiitos!Pitaisipa lahtea joskus yksin kameran kanssa liikkeelle ja kuvaamaan kaikkea mielenkiintoista...

   Poista
  3. Siellä oli niin paljon kaikkea uutta, kaunista ja ihmeellistä meille ensikertalaisille! Paljon hyviä muistoja koko matkalta! Kaikkea hyvää sinne niihin ympyröihin <3

   Poista
 2. Oi, voi, tuli mahdoton matkakuume! Usein olen ollut lehtimajajuhlienkin aikaan siellä perhettä tapaamassa. Nyt menemme ehkä vasta keväällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hienolle! Ihana oli meidän kokea lehtimajajuhlan aikaan olo tuolla paikan päällä :) Onnistunutta matkaa sinulle sitten keväällä! Ja hyvää syysaikaa nyt!

   Poista
 3. Kauniitä kuvia! Varmasti kiva matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä muistorikas ja ihana matka <3
   Hyvää marraskuuta sinulle :)

   Poista