Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Omenapaistos
Omenan tuoksuista sunnuntaita! Syksyn sato ja omenat... Nam!! Omput pääsivät taikinan sisään kera kanelin, sokerin ja kermaisen täytteen. Pienet piiraat annoskulhoissa on kiva nostaa tarjolle ja siten jokaiselle omansa. Pellille mahtuu onneksi monta pientä annoskulhoa :) 
Oma puumme ei tuota paljoa omenoita, mutta ihana on omistaa ystävällisiä naapureita jotka tarjoavat omasta puustaan heille jäänyttä ylituotantoa. 

Viikonloppu on ollut ihanan kaunis, sää poikkeuksellinen, mutta poikkeuksellisuus on tervetullutta sään suhteen. Lämpimämpäähän nyt on kuin juhannuksena :) Eilinen vierähti Hyvinkään Piantikin pihamaalla sisustuslauantai-nimisessä myyntipäivässä, kiitos kaikille kojullani piipahtaneille, on kiva kun ihmiset tulevat tervehtimään! Ensi viikolla tiedossa sitten Habitare, tervetuloa sinnekin kojulleni moikkaamaan, 1C21!6 kommenttia:

 1. Me poimimme Tähtitorninmäen puiston omenapuusta piirakkaomenat. Omenaherkut ovatkin syksyn parhaita juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omput ovat kyllä yksi paras juttu syksyssä :)

   Poista
 2. Näyttää todella herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. Kauniit,herkät kuvat. Harmittaa että missasin taas hyvinkään kuviot,minun kun oli tarkoitus tulla jo sinne maatilan tapahtumaan astioitasi ihailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkään Knehtilän syyspäivä on myös lokakuun 4 päivä. Tervetuloa silloin jos sinulle onnistuu :)

   Poista