Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 21. toukokuuta 2018

Terkkuja järvimaisemista ja uusi jälleenmyyjäTervehdys! 


Viikonloppu takana ja mökkimaisemista terveiset! Kuvia ladatessa huomasin että jokainen kuva on näköjään ihan eri kokoinen, mutten anna sen nyt häiritä. Ovat kännykällä nappastuja :) 

Enpä varmaan aiempina vuosina olekaan heittänyt talviturkkia järveen tässä vaiheessa toukokuuta, mutta nyt lämpöiset ilmat olivat lämmitäneet veden sen verran hyvin että meikäläinenkin uskaltautui pulahtamaan -tosin huudon kera ;) 
Viikonloppu itsessään ei niin kovin helteinen ollut, mutta nyt taas alkanut viikko tuntuu helteiseltä. 

Keramiikkani ystäville tiedoksi että viikonlopun aikana tuli uusi jälleenmyyjä :) Hankasalmen liikenneasema Jari-Pekkaan on rakentunut Suomi-Shop osasto, jossa siis vain kotimaista kädentaitoa on esillä. Täällä on omista tuotteistani tarjolla enimmäkseen rouhean sarjan tuotteita sekä hiukan valkosaven astioita. Myös Lahden Sataman käsityökauppa Ulpukkaan on toimitettu lisäystä ja Jyväskylän toivolan Vanhalle Pihalle :) Jospa näistä olisi iloa valmistumislahjoja etsiville ja muutenkin :) 
Hyvää ja lämmintä toukokuun loppua,

Tuija/Tuias

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Tänne Tampereelle pitäisi saada tuotteitasi myyntiin. Tiedän, että yhdessä paikassa on, mutta valikoimaa hyvin vähän ja ostaminen jotenkin hankalan oloista.

    VastaaPoista