Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 12. toukokuuta 2018

Terveisiä Suomenlinnasta
Toukokuun päiviin tulikin yhtäkkiä kesä! Lehdet ovat jo puhjennet puihin ja lämpöasteet hellii... 
I H A N A A !!!! 
Helatorstaina piipahdimme kauniissa ja keväisessä Suomenlinnassa, osittain vapaapäivän kunniaksi. Vaikka päivä oli aurinkoinen ja lämmin, niin tuuli tuolla saarella tuntuu helposti viileähköltäkin ja jollain näkyi ihan toppatakki olevan päällä :) Mistä lienee muuten johtuvan että Suomenlinnassa tuntuu olevan aina ihan kuin olisi sunnuntai! Sellainen sunnuntaifiilis, rauhallista ja levollista joka puolella <3 

Ilo oli talvella valmistaa kahvikuppeja yhteen Suomenlinnan kahvilaan, Cafe Siloon. Silo avasi viime talvena siis ovensa. Cafe Silo sijaitsee melko lähellä Suomenlinnan lauttalaituria, osoitteessa Suomenlinna C10. Nämä kahvilakuvat on napattu tästä kahvilasta ja nyt tilauksesta toimitimme tyttäreni kanssa helatorstaina teesihtejä myös myyntiin sekä teemukeja. Kahvikuppejani täältä voi myös hankkia mukaan joko mustana tai tumman sileän saven sarjaa.

Muutamat seuraavat tapahtumat on muuten nyt päivitetty tuonne nettisivujen puolelle (http://www.tuias.fi/tapahtumakalenteri) eli parin viikon päästä Jäke kukkii markkinoilla Järvenpäässä ja kesäkuun lopulla vuorossa Turku. Muutamia ruukkuja on valmistunut ja jonkun vielä ehtii dreija pyörittämään tuonne kukkateemaiseen tapahtumaan. Toki tuttuja mukeja ja muuta sarjaa kojultani myös saa :) 

Tänään suunnitelmissa jo lähteä kukkaostoksille, jos jonkun kukan jo hankkisi sisääntulokuistille ja laittaisi takapihalla kasvimaata, pillisipulia, pinaattia ja salaattia nyt ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti