Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 28. marraskuuta 2016

Tuias Pop up shop
Putiikki auki!!! Eli tämän viikon Jokelan asemarakennuksen ns pienessä olohuoneessa ovat ovet auki ma-pe klo 11-18 ja la 10-15 eli esillä kotimaista keramiikkaa. Myös osa huonekaluista ja lampusta on myynnissä ja niiden myynnin takana on Jokelan Aitan Aarteet, pientä yhteistyötä paikallisen yrittäjän kanssa :) Aitan Aarteet nimensä mukaisesti myy vanhoja kauniita huonekaluja. Osa huonekaluista vaatinee pientä fiksausta ja sen tähden tänne muutamat huonekalut on hinnoiteltu sen mukaisesti, edullisesti. 
Joulukuusi mahtui tilaan tiukasti ovesta ja tuo joulun tunnelmaa kivasti. Mukava oli sisustaa puoti joulun henkeen. Ilmeisesti saan myös kaunista joulumusiikkia cd:n muodossa myyntiin :)

Takana Tampereen kädentaito-messut ja Metsänkylän navetan joulutapahtuma! Suuret kiitokset teille kaikille asiakkaille!! Ilman teitä ei olisi mielekästä jatkaa tätä työtä <3  
Ensimmäinen adventtikin jo takana, kuinka vauhdilla tultiin tähän joulun aikaan... Valoisuutta on lisäksi tuonut lumi ja pakkanen. 
Joulukuun ensimmäisen päivän iltana täällä pop up tilassa muuten on "Some-luovuus" -ilta ja hyvin on kiinnostusta herättänyt ko tapahtuma (ks edellinen postaus) ja ilmoittautuneita on jo suurin osa, mutta muutama paikka olisi vapaana :) Jos kiinnostuit niin to klo 18-20 spesiaali -kurssia tarjolla sekä tarjoilua ja pienet lahjat mukaan osallistuville <3 Ilmoittautua voit Minna Luomalle (edellisessä postauksessa yht tiedot)

Kaikkea hyvää adventin aikaasi! Tuija/Tuias
1 kommentti:

  1. Oi, miten tunnelmallisen ja upean näköistä jouluputiikissasi onkaan <3. Ja ihan mielettömän hienoa yhteistyötä paikallisen yrittäjän kanssa myös Tuia.

    Luovemmassa ja inspiroivammassa miljöössä emme voisi bloggaajien ja kirjoittajien luovuudesta enää keskustella <3. Torstai-iltana nähdään <3.

    Ja lämpimästi tervetuloa, ken ei ole vielä ilmoittautunut. Pari nopeinta mahtuu vielä mukaan inspiroitumaan, selättämään vähitellen punkeavan joulustressin ja hakemaan luovat eväät tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista