Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 10. marraskuuta 2016

Messulippujen voittajat & tulossa Some~luovuudesta ilta!!
No niin, tänään on arvottu yli 40 osallistujan joukosta (fb, instagram ja tämä blogi) kolme henkilöä joille lähtee pääsylippu (arvo14€) Tampereen kädentaidon messuille. Arvonnan suoritti lukiolainen joka hyppytunnilla käväisi kotona :) Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, nyt vaan tarvitsen osoitteet jotta liput saadaan matkaan. Voittajat:

"Pilviraitti", 
Suvi S ja 
*Mirva* 

Onnea teille!

Tässä kuvattuna mustia kynttilänpidikkeitä sillä Tampereella on tiedossa messujen aikaan "Musta tuntuu" -Näyttely ja lähden mukaan tällaisella mustalla tuotteella :) 
Tervetuloa vielä kaikille oikein lämpimästi messuilemaan!

Myös lunta ollaan saatu eilen hyvin lisää! Kunnon talvi ja lumen aika nyt. Ajatuksissa välillä myös tuleva Pop up viikko Jokelan asemalla sillä silloin jotain extraa myös tiedossa...
Eli tulossa pop up viikon (28.11-3.12.16) aikana:
To 1.12 klo 18-20 (kun varsinainen puoti sulkeutuu siltä päivältä) niin kymmenen ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu tunnelmalliseen illanviettoon jossa tarjolla pientä purtavaa ja jotain vuodenaikaan ja iltaan taatusti maistuvaa. Tarjoilun lisäksi Minna Luoma (sisällöntuottaja, bloggaaja, toimittaja, some-personal trainer) tulee antamaan hyviä vinkkejä somen poluilla kulkevalle sekä käsittelee aihetta ~viisi vinkkiä luovuudesta~, vinkit ajankohtaisia ja arvokkaita täällä somemaailman poluilla liikkuville. Lisäksi iltaan on varattu aikaa mahdollisille kysymyksille, keskusteluille ja pystyt tutustumaan myös keramiikkaputiikin tuotteisiin kaikessa rauhassa leppoisassa ja tunnelmallisessa illassa some personal trainerin ja käsityöläisen kanssa.
Lämpimästi tervetuloa!!!
Kurssi-illan hinta on 20 e/hlö, joka sisältää kurssin, kurssimateriaalin kirjallisesti sekä tarjoilun.
Ilmoittaudu heti! Mukaan mahtuu vain 10 nopeinta. Ilmoittautumiset (kerro samalla mahdolliset ruoka-aine allergiat) ja lisätiedot viim. to 24.11.
rouva.sana@gmail.com tai puh. 0400-393922.

Kurssi- ja tapahtumaillan järjestävät yhteistyössä keskiuusmaalainen Sisältötoimisto Rouva Sana sekä uniikkia käyttökeramiikkaa valmistava hyvinkääläinen Tuias

Näissä mietteissä, 
T
 


3 kommenttia:

 1. Juuri toissa iltana olin paikallisille järjestetyllä saman alan kurssilla. On tärkeää saada päivitettyä tietoa yrityksille markkinoinnista tällä alalla. Monesti sitä puurtaa yksin, eikä ehdi tai jaksa seurailla elämän muutoksia.
  Blogissani on vielä tunnelmakuvia kesän Israelin matkaltani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Tätä tulevaa iltaa odotan mielenkiinnolla ja :)

   Kävin kurkkaamassa matkamuistojasi, ihanaa olisi uudelleen päästä reissuun! Ihana matka varmasti sinulla ollut. Tämä kylmä vuodenaika houkuttaa aika ajoin ikävöimään lämpöön <3

   Poista
 2. Näiden kuvien myötä tulee niin ikävä marraskuun alun talvea ja lunta. Jos säiden herrat ovat armollisia, myös torstainen luovuusiltamme (jossa tehdään pieni koukkaus myös somemaailmaan) huokuu talvisempaa tunnelmaa <3.

  VastaaPoista