Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukuun tuomaa
 Joulukuu! Kranssiin sujautin jotain jouluista tämän kuukauden kunniaksi. Käpyjä, sammalta ja kanelin tuoksua. Haaveilen metsäreissusta ja sammalen hausta, niillä saa kummasti joulua tupaan :) Dreija vaan pyörii siihen malliin etten metsään taida ennättää, jospa lähempänä joulua... Ensi viikolle olisi kaksi pop up kauppaa avattava ja vaikka toisaalta jännittää kaiken suhteen, toisaalta olen innoissani! Ensimmäinen on JouluSHOP, lasipalatsissa ja se on seitsemän naisen yhteinen ponnistus. Joku meistä jo lupasi joulukuusen ja männyn oksia tuovan putiikkiin.. Uskon että siitä tulee ihana, oikeasti :) 
Adventin aika on alkanut. Tänään nuorimmaisemme keksi touhuta extempore pikkujoulut muutamalle kaverilleen. Joululauluja, pipareiden syöntiä ja leikkiä... Oli hauskaa oikeasti katsella sivusta lasten iloa. Sitä tahdon löytää muistakin joulukuun tuomista hetkistä, vaikka olisi kiireitä tai muuten pimeältä tuntuvia hetkiä.

Puurokulhoja kuvassa, tuotteet kivitavaraa ja sopivat myös tiskikonepesuun tarvittaessa. 
Voi hyvin, sinä joka tänne löysit <3


6 kommenttia:

 1. Niin kaunista aina täällä luonasi♥
  Lasten ilo moninkertaistuu itsessämme!
  Voi, sinua, jaksat niin ahkeroida.
  Kaiken tohinan jälkeen, toivon sinulle ja perheellesi rauhaisan joulun tuntua ja tunnelmaa!
  Sinua on siunattu tunnelman ja kauniin laittamisen taidolla♥

  Kiitosmieltä ja seimen lapsen lämpöä lähellesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sanoistasi! Ilahdutti todella ja erikoisesti <3 Uskon että kiireiset askeleet vaihtuvt pian sitten rennompaan tahtiin.. Sitä odotellessa toivottelen luoksesi oikein rauhaisaa joulun odotusta!

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia!
  Oikein hyvää joulunalusaikaa, hidastetaan sitten joulun läheisyydessä:)

  VastaaPoista