Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 27. marraskuuta 2014

Joulutunnelmaa


Marraskuu lähenee loppuaan ja ensimmäinen adventti kynnyksellä. Sammalella vuorattu adventtikynttelikkö odottaa paikallaan, ensimmäiset piparitkin paistettu ja glögit lämmitetty. Nimittäin kun alkaa kiireinen aika, jolloin joulumyyjäiset vie ison osan ajasta, täytyy nauttia hiukkasen etukäteen näistä asioista ;) Pysähtyä silloin kun voi. Sitten vasta ihan joulun kynnyksellä tiedossa tauko ja lomapäivät tiedossa. Onneksi isot lapset ovat lupautuneet olemaan avuksi tulevana sesonkiaikana sen miten pystyyvät. Huomenna vanhin poikani luputui toiseen myyntipaikkaan, kun itse olen toisaalla.. 

Kuvassa rouhea muki, sopii glögimukiksi myös hyvin. Ulkona on harmaan karua ja surullisen herkkää tunnelmaa. Kivikkomuurilla takapihalta tallentui kivikkokasvi kuvaan.

Huomasin että pitkäksi muodostui tauko täältä sitten viime päivityksen. Olen ottanut levon kannalta nämä päivitykset tänne, ei paniikkia vaan rauhallisella otteella.
Nyt tervehdys joulunalusaikaan ja kauneutta tulevaan joulukuuhusi!!

4 kommenttia:

 1. Ei kannata ressata päivityksistä, käsityöläisillä kaikkein kiiruisimmat ajat juuri nyt. Uskon että jokainen sen ymmärtää. Mua niin harmittaa että missasin sun paikan Tampereen messuilla, toivottavasti jossain kohtaa osun oikeaan paikkaan. Sun astiat on vieny mun sydämen ja antaumuksella olen nauttinut myös lehtijutusta. <3 Voimia kiiresesonkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta tervehdyksestäsi! Hetki kerrallaan, päivä kerrallaan.. Toivottavasti jossain kohtaamme :)
   Iloa joulukuuhusi!

   Poista
 2. Voimia että iloista joulukuuta:)

  VastaaPoista