Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 12. kesäkuuta 2014

Sisällä


Sadepäivän iltaan tervehdys! Hiukkasenkin koleamman sään astellessa kuvioihin on sisälle käpertymisen aika. Viime viikonloppuna vietimme saaristoristeilyn merkeissä mieheni kanssa hetken. Sää suosi ja merituuli oli suht lämmin. Kivan reissun jälkeen sattumalta ohikulkumatkalla poikkesimme Bulevardilla kivaan putiikkiin ja kangaskeinu lähti matkaamme :) (Täytyy todeta että todella, todella harvoin yhdessä tulee lähdettyä mihinkään sisustusliikkeeseen). Olkoonpa vaikka yhteinen hääpäivälahja :) 21 vuotta tulee nyt kesäkuussa yhteistä matkaa. 

Juhannusruusu on kukassa ja sikäli tämä ruusu joka pihallamme kasvaa on merkityksellinen, sillä se on aikanaan sukulaisten pihamaalta tuotu pikkuruisena ja nyt kivasti tuuheutunut ja levinnyt. Kirvat vaan hiukkasen olivat alkukesästä haittana, mutta saivat kyytiä ;) 

Jos sattumoisin muuten liikut Pälkäneen suunnalla, niin ensi sunnuntaina 15.6 on Pälkäneen Nuijantalolla Keltaisen talon markkinat. Ovat ihka ensimmäistä kertaa. Tarkoitus olisi itsellänikin pakata keramiikat matkaan ja suunnata sinne. Tule moikkaamaan jos askeleesi sinne vie! 


Sadepäivän iltaan lämpöä!

 

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ihanasta keinusta, mukista ja ruususta - ihanaa hääpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää tuo rentoutumispaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oikeasti tuo keinu on ihana, voisin ajatella noita meille lisääkin...vaikka kuistillekin :)

   Poista
 3. Ihana keinu, rentoutumispaikatovat tärkeitä! Juhannusruusut olivat meidänkin pihassa vielä viime viikolla vielä täynnä kirvoja mutta eilen ne olivat tiessään, vaikken ehtinytkään itse häätämään. Mahtavasti kukkivat, juuri kävin yöllisellä ihastelu- ja kuvaamisreisulla. Hyvää juhannusta sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juhannusruusu kukkii vieläkin osittain, nautin! Yöllisä kuvaamista tuli harrastettua myös viikonloppuna kun aivan upea usva laskeutui järven ylle... Nyt saisi kesäiset kelit tulla, olisivat oikein tervetulleita!!

   Poista
 4. Ihana keinu, sen olette ansainneet! Mahduttekohan siihen yhdessä;) Mä en oo mikään ulkoilma-ihminen, viihdyn hyvin sisällä. Tollanen rentoutumispaikka näyttää niin mukavalta. Ja koti näyttää olevan sävy-sävyyn keramiikan kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköinen koti teillä, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista