Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 8. lokakuuta 2018

Tauon jälkeenPitkästä aikaa moikka!

Tänne blogin puolelle tuli pakosta pieni tauko, sillä tietokone sanoi kesällä sopimuksensa irti. Olin siis vailla konetta näin pitkään. Onneksi nykyään puhelimella kyllä hoituu sähköpostit ja lähes kaikki  muutkin asiat näppärästi, mutta kyllä sitä konettakin aina välillä tarvitsee... Tunnustan, tein kyllä vähän välillä tietokonella hommia, nimittäin usein kun mieheni lopetti työnsä omalla tietokoneellaan niin niinä hetkinä kipitin hänen koneelleen tekemään välttämättömät hommat :)
Nyt on sitten uusi kone, pieni mutta näppärä!

Toivottavasti sinulla on ollut hyvä syksy?!
Syksy on nyt kenties kauneimmillaan... Ruskaa joka puolella. Kuulaita aamuja ja kaunista. Vaikken syksyihminen niin olekaan, niin tämä väriloisto ja metsäretket sienestäen ovat parhautta <3

Täällä oli tänään siitä erikoinen päivä että sain laittaa kauas maailmalle pakettia, Japaniin asti. Kuvassa näkyviä tuotteita. Siellä aloittaa nimittäin seuraava jälleenmyyjä, jos siis paketti pääsee vaan turvallisesti perille. Paljon oli selvitettävää kuljetusfirmalle, tulliin, kirjanpitäjälle ja verottajallekin... Vihdoin kaikki tullauspaperit sain tehtyä ja paketti noudettiin pajaltani tänään. Euroopan sisälle yksityisille asiakkaille on siis pakettia aiemmin lähtenyt, mutta nyt ensimmäinen kerta Euroopan ulkopuolelle.

Pian lähestyy myös seuraavat messut, Lahdessa Kätevä&Tekevä (3-4.11). Vielä jokunen viikko, mutta pian kuitenkin.

Hyvää alkanutta lokakuuta sinulle! Jospa nyt sitten tännekin uuden koneen myötä päivittyisi useimmin postauksia :)
'
Tuija/Tuias

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu tuo Japanin jälleenmyyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä!
   Marraskuulle jo tultiin, hyvää syystalven aikaa :)

   Poista
 2. Heippa pitkästä aikaa ja mahtavaa tuo Japani homma, hyvä suomalainen käsityö <3 Ihanaa syksyä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voinpa todeta että lähes joka päivä on tuo käsityönpäivä täällä... Kiva tietysti että suomalaisellla käsityöllä on oma päivänsä :) Kiva että meitä käsityöläisiä "huomioidaan"
   Syksyysi iloa ja valoa!! :)

   Poista