Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 6. heinäkuuta 2017

Pajalta moikkanen & kaunista heinäkuuta


Kuvat: Iida KulhuaTyöpajakuvien kera tervehdys! Näiden kuvien takana on Iida Kulhua. Keväällä Iida kuvaili pajallani ja tässä jokunen uusi otos lisää. 
Heinäkuun viileähkö säätila on ihmetyttänyt täällä, 13 astetta nyt mittarissa, tosin on ilta, mutta kieltämättä erikoisen viileä ilta heinäkuun illaksi. Lämpö olisi niin tervetullutta!!
Kuitenkin vihreys ympärillä on ollut nautinnollinen asia, kukkakimppuja on tiuhaan lähtenyt teiden varsilta ja pihamaalta sisälle maljakkoon. Kesä on kaunista aikaa <3

Kiitos vielä Turun kädentaidon markkinoilla asioiville jo tutuille sekä uusille asiakkaille. Kiva oli nähdä teitä kaikkia! Turku ja Aurajoen seutu oli kaunis miljööltään, päiväkin kivan aurinkoinen ja ihmisiä mukavasti liikkeellä. Toiveissa josko ensi vuonna taas Turkuun...

Ensi viikolla sen sijaan on Orivedellä Taidekeskus Purnussa SuviDesign jonne ajatukset seuraavaksi suuntaan. Itse olen ensimmäistä kertaa mukana ja mielenkiinnolla lähdössä. Jos Oriveden seudun maisemissa liikut, niin tervetuloa! Kippovaje jäi Turusta, ensi viikolla suunnitteilla lasittaa lisää tuonne SuviDesigniin. Hitaasti näitä syntyy omaa tahtiaan... Muki kerrallaan. Yhden mukin työvaiheita kuvissa.

Näillä ajatuksilla mennään nyt. Vilkutus ja moikka!!
Voikaahan hyvin <3
 

6 kommenttia:

 1. Oioi, niin kauniita nämä kättesi taiteilut!

  Heleää heinäkuuta ja kesälumoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Heinäkuu tuokoon sinulle kaikkea hyvää; lämpöä, valoa ja iloa :)

   Poista
 2. Tervetuloa Orivedelle! Täällä jo kovasti odotellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!

   Kiva on niihin maisemiin tulla :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sinulla kesä oli hyvä :)Hyvää elokuun jatkoa nyt :)

   Poista