Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 14. heinäkuuta 2016

Porvoon kaduilta terveisiä

Porvoon kaduilta terveisiä! Sen vanhan kaupungin kesäisillä kaduilla viihtyi eilen paljon ihmisiä, mutta löytyi myös hetki, että sain katukuvan ilman kulkijoita. Puutalot ja vanhat ovet ovat houkuttavia kohteita kuvata. Porvoon Jokikadulla vaatteita myyvä by Pias on laittanut kesäkahvilan reilu kuukausi sitten ja lisätilauksen mukeista eilen siis toimitin. Nyt mahtunee useammalle yhtä aikaa kahvikuppi käteen heidän kahvilassaan. Keramiikkamukit ja leipälautaset ovat valkosavesta dreijattuja. 
Porvoon Vanhassa kaupungissa on paljon suloisia putiikkeja joista yksi lemppari, Riimikko, on täynnä kaikkea lapsille mieluista lelua ja ihmetystä, on usein kohde jossa on vaan pyörähdettävä. Pikkuista tyttöämme ei meinannut saada sieltä eilen pois... Löysi nukketaloonsa pieniä juttuja ja myöskin ideoita sai mitä voisi vaikka itse toteuttaa :)

Kesä on pitkällä ja Mikkelin Kenkäveron käsityömyyjäiset myös jo takana. Kiitos kaikille asiakkaille! Oli ilo käydä Mikkelin reissu heittämässä! Samalla tuttuja ihmisiä tapaamassa ja näkemässä, ja niistä jäi taas kivat muistot.

Kaikkea hyvää kesääsi, valoa ja lämpöä :)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa kesän jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa siniharmaata ja harmaata kuvissasi! Iloa heinäkuun päiviin! Onneksi ollaan vasta puolessavälissä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kesä parhaimmillaan. Nautitaan :) Kiitos!

   Poista