Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

KurpitsakeittoaSaiskos olla kurpitsakeittoa :) Epäilevät perheenjäsenet vastaavat täällä kielteisesti, mutta omaksi onnekseni saan sitten itse syödä enempi ;) Syksy on ollut tähän asti ihmeen kaunis ja värikäs. Vaikka en yleensä ole keltaisen ystävä, niin syksyisin ehdottomasti kyllä keltainen on ihana ja ruoassa se on myös herkullinen väri! 
Kurpistakeittoa tein Valion ohjetta muuntelemalla ja paahdetut leivänpalat kruunasivat kivasti maun. 
Tämä blogimaailmassa kulkeminen on jäänyt taasen vähemmälle mutta ihana oli pitkästä aikaa istahtaa tänne blogimaailman laidalla ja huomata saaneen tunnustuksen Irene Elleniltä, kaunis kiitos! Niin vähän täällä touhuan että en nyt lähde enempää tunnustuksen ohjeiden mukaan muuten kuin kehoitan kaikkia käsillä tekeviä ihmisiä käsillä tekemiseen ja sitä kautta iloa luomaan ympärille... Voikaatte oikein hyvin!

11 kommenttia:

 1. Olisimpas päässyt jaolle...herkullisen näköistä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pirtsakka väri ruoassa oli ihmeen piristävää, myös katsella :) Kyllä keittoa olisi piisannut ;) Ihanaa syksyä sinne!

   Poista
 2. Herkullisen näköistä. Saitko itsellesi eniten? Mukavaa syksyn jatkoa sinulle. Terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sain itselleni moneksi kerraksi kun meidän "epäilevät tuomaat" kuulivat että olen laittanut kurpitsasta ruokaa ;) Ihanaa ja suloista syksyä sinullekin sinne!!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Juu, kyllä oli mutta johtunee siitä että tykkään todella kasviksista, lähes kaikenlaisista. Tämä oli melko mieto maultaan mutta pirtsakka väriltään. Syysiloa sinulle :)

   Poista
 5. Meilläkin ajatukset olivat aluksi ihan samanlaiset kun tein jokunen tovi sitten elämäni ensimmäisen kerran yhtä keltaista keittoa: mikään NIIN epäilyttävän keltainen ei voisi olla kuulemma oikeasti hyvää. ..Vaan toisin kävi.

  Kurpitsa on herkkujen herkku! Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin ;) Ihanaa syksyn jatkoa sinulle, huomenna jo vissiin kylmenevämpää luvattu... Talvi tulossa :)

   Poista