Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Heinäkuu

Heinäkuu ja hellettä! Pihalla kukkii niin rikkakasvit kuin istutetutkin :) Mikähän ihana hentovartinen rikkakasvi kivikkomuuriamme koristaa. Nappasin maljakkoon muutaman hentokaisen ja zoomailin kameralla lähikuvia.
Kasvimaalla salaatit ja lehtikaalit alkavat kohta tuottamaan satoa. Ensimmäisiä jo napsittu, jee! Samalla hiukkasen säästöä kun kaupasta ei tarvitse näitä ostaa, vaan oma maa tuottaa kesän ajan satoa. Säästöistä puhuessa samalla tässä seuraillaan miten kreikkalaiset äänestyksellään päättävät ja mihin heidän talous johtaa... Jännä tilanne euroopassa. Ihanat lämpimät muistot Kreikan saarilta muutamat kerrat  kun on saanut tallustella niillä kauniilla saarilla. Viime kerralla käydessä joka päivä kreikkalaista salaattia, aaah, nam! Nyt suloinen kesä tässä lähellä, Suomen suvi <3 Järvivedet lämpenevät päivä päivältä ja pian metsissä ensimmäisen mustikatkin kypsyy :) 
Niitä odotellessa voi hyvin!

2 kommenttia:

 1. Upeat kuvat!

  Kreikan tilanne on todella huolestuttava. Pahinta on se, että vähävaraisimmat joutuvat tilanteesta eniten kärsimään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, Kreikan tilanne on hankala, tukala ja outo... Mihin kaikki meneekään, nyt tarvitaan viisautta päättäjille...

   Poista