Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polku
tiistai 3. maaliskuuta 2015
Miten sitä ollaan jo maaliskuussa! Ajankulku on huimaa. Kuun vaihtuminen toi, ainakin tällä seudulla, lumisateisia päiviä. Sellaisia erikoisen isohiutaleisia lumisadekuuroja. Kevät tulee keikkuen :)
Pizzan "uusi resepti" (Pirkka lehdestä) on meidänkin keittiössä nyt testattu. Sulatejuustoa esipaistetulle taikinalle ja siihen päälle täytteet. Ihana yhdistelmä ja vaihtelu tomaattitäytteen sijaan! Taikinaan laitan lähes aina osan jauhoista täysjyväjauhoja tai spelttileseitä yhdistellen. Miehelleni ja lapsille lihapullia ja kinkkua täytteeseen, itselleni enemmän tällä kertaa kasvispainotteista, kirsikkatomaattia ja sipulia,
mehevyyttä lisäksi fetakuutioiden öljystä.
Oli ihan kuva otettava pikku annospizzoista, koska tuota luonnonvaloa riitti vielä päivällisaikaan. Valon lisääntyessä on kuvaaminenkin mielekkäämpää.
Maalisiloa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta!
VastaaPoista:) Kiitos <3
PoistaTuli vesi kielelle, tuoretta rucolaa olla pitää! Ihanaa kevään odotusta!
VastaaPoistaJes! Tuore rukola...mmmm. Joskus kokeilin itse tuolla kasvimaalla kasvattaa, mutta siitä rukolasta tuli kitkerämpää kun kaupan valmisruukussa. Ehkäpä voisi uudestaan kokeilla.. Ihanaa kevättä myös luoksesi!
PoistaOi joi, miten on syötävän hyvin kuvia sinulla jälleen! Täytyypä itsekin vielä kokeilla :). Maaliskuuta sinullekin!
VastaaPoistaKiitos! Lämpenevää kohden mennään, kivaa :) Iloa kevääseesi!!
PoistaUpeita kuvia, ihan hiukoo näitä katsellessa vaikka juuri söin. Näitä täytyykin testata. Aurinkoa viikonloppuun. :)
VastaaPoistaKiitos! Samoin sinne, keväisen kivaa viikonloppua :)
Poista