Ruukuntekijän polulla
tiistai 22. huhtikuuta 2014
Pääsiäisen lomassa
Arjen luota pyhien äärelle on ollut hyvä pysähtyä, niin pääsiäiseen kuin pieneen synttärihetkeenkin :) Upeimmilla mahdollisilla keleillä meitä kyllä hemmoteltiin nämä pyhät, ensimmäiset lämpimät päivät ilahduttaa aina. Nenänpääkin lienee saanut väriä :) Rauhoittuminen teki kaikella lailla hyvää, sillä arkeen astuminen tapahtuu hiukkasen levänneempänä ja uudella otteella. Yksi arkinen juttu kyllä oli kun pääsiäislauantaina (lankalauantaina) päivä vierähti myyntitapahtumassa josta oikeastaan täällä on hyvin ja osuvasti päivää kuvattu kaikkinensa.
Kevään juhlaan tein kakkua Kotilieden uusimmasta pääsiäisnumerosta. Tuhti versio jossa suklaata ei säästellä millään muotoa; tumaa suklaata, mignonmunia, daimrakeita, tuorejuustoa, kermaa... Aika kaloripommi, mutta silloin tällöin herkuttelu kuulunee asiaan! Varsinkin kun oli aihetta juhlaan :)
Seuraavaksi ajatuksissa laittaa simaa alulle ja sitruunoiden ostoon :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kakku kuulostaa yhtä hyvälle kuin näyttää:)
VastaaPoistaKakku oli tuhtia tuhdimpaa... 15 hengelle kakku oli ja aivan pienet palat jo täytti mahat :)
PoistaNäyttää tavattoman herkulliselta!
VastaaPoistaMonelle päivälle riitti, viimeiset palat "jouduin" syömään ja ihan jo äklö olo tuli, mutta mutta ihmismieli ja -maha on mielenkiintoinen...taas tekis mieli ;)
Poista