Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Juhannusviikolta tervehdys


Juhannukseen muutama päivä ja juhannusruusu vielä tiukasti nupuilla talomme seinustaa vasten. Saa nähdä, aukeaako kukat meillä tänä vuonna ajallaan. Koiranputkia kylläkin. Mustaa vasten näitä oli hauska kuvata, sillä pidän näiden vahvojen vastakohtien kontrastista. Musta on uusi juttu, tässä kevään mittaan hiljalleen kokeilujen alla ollut lasite. Muutamia mukeja, leipälautasia ja minikulhoja suunnitteilla toteuttaa tähän kiiltävälasitteiseen mustan sarjaan. Minikulhot ovat malli, jota olen tehnyt sokerikoksi myös valkoisella lasitteella, mutta toteutettu samaa mallia myös mustana. Nämä samalla käy pienestä jälkkärikulhosta, koska malli on simppeli. 
Jos ei nyt niin lämmintä vielä, niin ainakin oikein kaunista juhannuksen aikaa luoksesi <3


8 kommenttia:

 1. Täälläkin juhannusruusu yhä tiukissa nupuissa.
  Koiranputkien suloisuutta olen ahminut pihatien varressa, pellon laidassa ja katkonut muutaman maljakkoon minäkin!
  Valoisaa suvea. Siu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tinttarus! Toivottavasti juhannus oli luonasi suloinen :) Me olimme Keuruulla ja vesisateinen,mutta onneksi ei koko aikaa ja hyvä oli siellä olla :) KAunista kesän jatkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana aika olikin. Meille sattui hääpäivä juhannukseen tällä kertaa :) Aikanaan se oli viikkoa ennen juhannusta. Voi hyvin ja hyvää kesää luoksesi!!

   Poista
 3. Upea toi musta sun astioissa! Juhannusruusu on nupussa, mutta ihanaa juhanuksen aikaa siitä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tosiaan uudehko juttu josta itsekin tykkään. Juhannusruusun ensimmäiset kukat auenneet, mutta suurin osa nupulla. Vihreys ja kesä kyllä ympärillä. Hyvää kesän jatkoa!

   Poista