Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitienpäiväviikonloppu






 Äitienpäiväviikonloppu takana. Valkovuokoista täyttyneet metsät loistivat valkoista kukkaa kaikkialla, kuin toivottaen kaunista äitienpäivää :) Jonkin verran autoillessa tuli todella havaittua tämä eteläisen Suomen maisemissa. 
Lauantaina sain olla ensimmäistä kertaa mukana Cafe Latten kevätpäivillä Espoossa. Näytteilleasettajana oli ilo olla mukana. Luonnonrauhan keskellä ihastuttava lifestylepuoti, mutta kuitenkin suht lähellä vilkkaasti liikennöiviä teitä ja kauppakeskuksia. Vasta tapahtuman päätyttyä tajusin etten ottanut muita kuvia tapahtumasta kun herkkukuvia kahvilan anneista. Voi minua... Herkkusuu täällä ruudun takana ;) No, eipä minulla ollutkaan kun kännykkäkamera mukanani. Tunnustan, sacherkakulla tuli aloitettua myyntipäivä ja sen voimalla meni pitkälle tuo lauantai... Tarjolla oli kyllä näytteilleasettajien myyntikatoksien alla paljon kaunista; erilaisia pellavatuotteita, rautalankatöitä, käsintehtyä saippuaa ja virkattuja juttuja, kesäkukkia ja keramiikkaa. Itse myymäläkin oli kaunis puoti!

Äitienpäivän parasta antia oli kun sain olla niin paljon lasten ja perheen kanssa. Yhdessäolo oli parasta lahjaa! Yksi kutsumaton vieras kulkutauti vaan nuorimmaiseen iski äitienpäivänä, joka olisi kyllä saanut olla tulematta. Nyt mahakipuinen jo kuitenkin voiton puolella. 

Niin, sacherkakkua kevättapahtumassa maistaneena sain sitten lauantai-iltana inspiksen leipoa omalle äidilleni sacherkakkua myös :) Valkovuokkokimpun kanssa tervehdys viety <3

4 kommenttia:

  1. Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissasi! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Rauhallinen oli tuo miljöö metsän keskellä; linnunlaulua, pupujussi loikkimassa, luonnonrauha... Niiden tunnelmaan on hyvä välistä pysähtyä :)
      Kaunista viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Olipas kiva tavata! Ja tutustua ihaniin astioihisi!
    Me tarvitsisimme uusia astioita. Olen katsellut hiljakseen, mutta en ole löytänyt sopivia.
    Sinun tekemäsi ovat aivan ihania. Täytyypä vinkata miehelle, jos pääsisimme hieromaan kauppoja:;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit täälläkin moikkamassa :) Ihania hetkiä toukokuulle ja tulevaan viikonloppuun!

      Poista