Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 2. maaliskuuta 2019

Tuias 10 vuotta!









Kylläpäs alkuvuosi on mennyt nopeasti! Tänne blogin puolelle on päivitysten teko hiukan jäänyt... Enemmän kun tulee instagramia ja facebookia käytettyä, niin meinaa ihan unohtua tämä blogi. Koetan tehdä tässä asiassa ryhdistystä ;) 
Viime kuukaudet tosin ovat olleet melkoisesti voimia vieviä sillä keramiikkapajan rakentaminen on vienyt veronsa. Oma roolini on ollut lähinnä raksamiesten muonitus ja tuki kaikella lailla mitä nyt osaan ja vastuu sitten täällä kotirintamalla.. Mutta onneksi tämäkin vaihe on väliaikaista ja paja valmistunee kevään aikana.

Mutta nyt, tänään tarkalleen, on tasan 10 vuotta siitä kun aloittelin yksityisenä elinkeinon harjoittajana eli yritykseni täyttää tasan 10 vuotta! Tämän kunniaksi laitoin juuri tuonne ig:n ja fb:n puolelle arvonnan. Eli mahdollisuus on voittaa jompi kumpi näistä kuvan tuotteista; jalallinen kakkuvati (n 20 cm lautasella) tai vihannesten huuhtomiseen tarkoitettu lävikkö. Käy halutettasi osallistumassa vaikka täällä tai jos et ole tuolla somessa niin voit jättää tähän alle myös viestiä, niin huomioin tästä. Aikaa on huomisiltaan asti. 

Valoisaa maaliskuun aikaa,

Tuija /Tuias







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti