Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Maljakoita


Toiveita ollaan täällä kuunneltu asiakkaiden puolelta ja kokeiltu dreijata kapeasuisia maljakoita. Kokeilut ovat "paistuneet" korkeassa poltossa eli kestävät hyvin maljakkoina, toisin sanoen pitävät veden sisällään huoletta. Kapeasuisiin maljakoihin riittää yksi näyttävä oksa tai pieni kimppu. Käsintekemisen jälki korostuu kun lasitusuunissa saavat hiukan lisää soikeaa muotoa :) Tulevana viikonloppuna maljakot ulkoilevat Narinkkatorilla Helsingissä, jossa on käsityökorttelin kolmas etappi. Tervetuloa lämpimästi! Lämmintä säätä myös luvassa :) 
Ensimmäiset omenapuun nuput puhkeavat varmastikin ihan hetkenä minä hyvänsä kukkaan. Sen kukka on yksinkertaisen kaunis!

Lämmintä viikon jatkoa!
4 kommenttia:

 1. Sinulla on käsittämättömän sujuvaa ja menestyksekästä yhteistyötä asiakkaidesi kanssa. Jos muistan oikein, maljakko ei suinkaan ole ensimmäinen asiakkaiden toiveiden toteutuksesi ;).

  Maljakko on todella, todella kaunis! Viisaita asiakkaita sinulla ja vielä viisaampi on keraamikko, joka ottaa asiakkailtaan saamista vinkeistä vaarin!

  Toivottavasti sää ei tänään haittaa liiaksi avoimien ovien päiväsi ja katutapahtumaanne! Iloista päivää sadesäästä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana sinä! Sadesää tuli ja pysyi koko tapahtuman ajan, mutta avoimia ovia se ei liiemmin haitannut. Oli kiva päivä ja kiva oli nähdä asiakkaita :) Olisi ollut mukava nähdä myös sinua :)
   Vinkkejä asiakkailta todella haluan aina kuunnella, olen nimittäin huomannut että ihmisillä on kokemuksen myötä syntynyt viisaita "tuotekehitysajatuksia"... Ja jos vaan osaan toteuttaa, niin mielelläni aina yritän.
   Sään muutos on valtava viikon sisällä, toivotaan hiukkasemman kesäistä ja lämmittävää aurinkoa!

   Poista
 2. Kauniita maljakot ja mielettömän kauniit kuvat. Osaat siis dreijaamisen lisäksi kuvata huikeen hyvin! Omenapuunkukka nupullaan on ehkä kauneinta mitä tiedän. Ehkä juuri siksi, että se kauneus kestää niin vähään aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Pojan kameraa lainasin näissä kuvissa :) Omenapuun kukka on kukkansa kukkinut, aika hurahti todellakin! Nyt vaan odotellaan satoa jotta pääsisi omppuhillon tekoon :) Kivaa kesäkuuta sulle!

   Poista