Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 8. toukokuuta 2014


Kevättuulta
 Kevättuulet muuttuivatkin koleiksi. Hiirenkorvalle ehtineet koivunlehdet saavat viuhua räntä- ja vesisateen viimoissa.  Palelen toukokuun kynnyksellä ja pukeudun villapaitaan...Hrrr
Takapakkia mennään kevään tulon kanssa. Tai no, tältä ainakin tuntuu.

Viime viikonloppuna oli mielenkiintoinen tapahtuma Tampereen Vapriikissa. Paljon näytteilleasettajia joilla mielenkiintoisia tuotteita esillä. Pastellin sävyiset kynttilät löysivät sieltä naapuriosastoltani pidikkeisiini. Vierustoverimyyjä oli tullut saaristosta, Korppoosta asti. 
Autoni vain reistaili paluumatkalla kotiin ja muutaman kerran moottoritien laidalla olin pysähtyneenä hätävilkut päällä kun autoon ilmeisesti tuli sähkövika. Mutta, mutta onneksi puhelimet ovat nykyaikaa ja kulkevat aina matkassa mukana ja sitä kautta apua :)
 
Uutta mallia kynttilänpidikkeissa olen suunnitellut. Kahvattomia, hennosti aaltoreunaisia, aivan matalia sekä myös jalallisia versioita. Ajatus että kahvattomana sopineevat paremmin kesän ja kevään juhlahetkiin. Arkeen myös. 
Huomenna tiedossa pieni hetki nuorimmaisen päiväkodilla jossa äideille pieni aamuhetki ja lauantaina sitten suuntana Espoo. Tässä alla siitä mainosta.. Näemmeköhän täällä!?!

8 kommenttia:

 1. Oi, jospa asuisin lähempänä.....
  Tosi kauniita nuo aaltoreunaiset sulottaret.
  Mokomat autot. Onneksi on kännykät:)

  Istun tässä kämmekkäät ranteiden lämpönä, niin on olo kolea ulkoa sisälle tullessa.
  Vaan kyllä se lämpö rantautuu lähellemme vielä ja kietoo kesäsyliin!
  oi, että, ihan pian raikuu jo suvivirsi....

  Iloinen vilkutus sinne sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkutan sinulle takaisin. Kyllähän ne kevättuulet lämpimät on tulossa ja tuntuvat varmasti erikoisen lämpöisiltä tullessaan kaiken vilpoisan jälkeen. Suvivirtta lauletaan kyllä ja on varmaan laulettu enemmän kun aiempina keväinä, näin kommentoi Tampereella hotellin aamupalalla vieraat ihmiset...jäin miettimään heidän puheitaan, näin se voi hyvin ollakin :)


   Suloista suvea!

   Poista
 2. Ai sä olit Vapriikissa, mä en rhtinyt sinne nyt ollenkaan, ostaan enkä myymään. Höh! Astiakaappini niin huutaa apua sun ihanuuksilta! Juuri niin, tuo aaltoreunainen on kesäinen. Juuri siirsin kahvallisen version ruokapöydästä takan reunalle odottelemman syksyä ja talvea. Kevät on ehkä ihanin vuodenaika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kuules, mietin sinua josko olisit ollut myyjänä Vapriikissa, enkä löytänyt... Lähdin tällä kertaa mukaan Tampereen maisemiin ja hieno viikonloppu oli! Tekemäsi tyyny meillä muistuttaa aina taidokkaasta ompelutaidoistasi, olisi ollut kyllä kiva nähdä osastosi Vapriikissa :) Kenties toiste näemme! Lämpenevää toukokuuta, kevät on hyvä ellei ihan paras!!

   Poista
 3. Hei, kylläpä uudet kynttilänjalkasi ovat kauniit :). Kylmää on toden totta ollut, mutta toisaalta olen hyvällä omalla tunnolla polttanut kynttilöitä. Meillä kun ne eivät poistu pöydiltä tyystin koskaan: olipa kesä tai talvi ;)...

  Tuo Kartanon kevätpäivä Espoossa täytyy joskus vielä kokea. Sillähän lienee jo perinteetkin. Huomenna matka vie vain toisaalle viettämään äitienpäivää, päivää etuajassa.

  Ihanaista viikonloppua ja toukokuuta Tuia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää äitienpäivän viikonloppua! Kartanolla oli kevätpäivä ja tuolla tapahtumalla todella on perinteet.. Kesäpäivät ja joulunaikaan myös, mikäli nyt oikein ymmärsin :) Lähistöllä iso ostoskeskus ja vilkkaat tiet mutta kartanoa ympäröi luonnonrauha :)
   Äitienpäivää todellakin voi viettää vaikka etuajassa, toivottavasti päivänne oli onnistunut!

   Poista
 4. Oi, kun sinulla on kaunis blogi! Ja miten kauniit kynttilänjalat, aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos sinulle sanoistasi! Mukavia toukopäiviä :)

   Poista