Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sunnuntai


Sunnuntaissa on täällä viikon nollaus ja hiljaisempi askel :) Sateinen sää tekee päivään harmauden, mutta lempimusiikki taustalla peittää sen. Muutamia yövieraita odotettavissa illalla. Ovat kaikki jo iäkkäitä vanhuksia ja palaavat reissultaan, tässä meillä levähdystauko. Löysin viime kesänä kerätyn koiranputkikimpun maljaan, kuivahtaneen mutta kenties sitäkin kauniimman :) Näillä mennään alkavaan viikkoon joka tuo maaliskuun tullessaan.6 kommenttia:

 1. kauniita kuvia! Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Olipa onni minullekin että voitit blogini maaliarvonnassa! Löysin tieni kauniiseen blogiisi :) Mutta laitahan osoitteesi ja mieluisin maalisävy tayttaelamaa(at)gmail.com niin laitan valmistajalle tiedot lähettämistä varten :)
  Ja ne sävythän löytyy täältä: http://countryfrench.net/index.php?id_product=11&controller=product

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanuus! Onkos tämä nyt totta... Wautsi! Kiitos sinulle sekä arvonnasta että kauniista sanoistasi!! Laitan sinulle postia kunhan ensin vielä valitsen tuon sävyn :)

   Poista
 3. Voi olipa täällä kaunis blogi jonka löysin Hannelen blogin kautta :) Todella kauniita kuvia! Alan katsella tarkemmin mitä kaikkea ihanaa täältä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla että tiesi tänne löytyi! Lämpimästi tervetuloa :) Mukavaa alkanutta maaliskuuta!

   Poista