Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 10. helmikuuta 2014

Nappeja
Ystävänpäivän alla on muovattu sydämellisiä ajatuksia napeiksi ja poltettu ne korkeanpolton asteissa kivitavaksi. Itse olen ommellut näitä asusteisiin ja kangaslaukkuun, koristetyynyyn, kortteihin, mutta näistä joku on tehnyt myös koruja. Asusteita joihin nappeja ommellaan, voi hyvin pestä myös pesukoneessa.

Itselläni jänniä hetkiä tiedossa ystävänpäivään, sillä vanhimmalla lapsella vanhojentanssit. Liput näytökseen odottaavat jääkaapin ovessa. Aikanaan kun itse olin lukiolainen, pääsi ilman pääsylippuja katsomoon...


Nappeja on eri kokoisina ja eri savilaaduista sekä myöskin pyöreinä (perinteinen malli). Viikolla pajassani nappeja saatavilla :)
10 kommenttia:

 1. Oi, ihanuus, vanhojen tanssit! Esikoispojan tanssit olivat kolme vuotta sitten. Pääsylippu taitaa olla uusinta uutta:)
  Saisiko sinulta "tilata" postitse muutamat sydännapit? Ostaisin mieluusti muutaman.....

  Flunssa saapuili visiitille ja huomenna lepään sen keralla kotosalla. Töissä sinnittelin tänään vielä, mutta nyt on pakko antaa periksi.

  Maisemassa asuu uusi tummuus, mutta silti lähettelen valoisia ajatuksia vierellesi!!♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos<3 Toipumisia sinulle nyt flunssapotilaalle!! Kyllä voin lähettää postitse nappeja jos haluat :) On vaan valinnanvaraa; joko valkosavi/tummasavipohjaisena, pieniä, keskikokoisia vaiko isoja, sydämenmuotoisia vaiko pyöreitä. Kaikki napit ovat koosta riippumatta 2€/kpl + postituskulut. Yhteystietosi voit lähettää osoitteeseen Info@tuias.fi
  Valoa ja voimia sinne, marjamehua toipumiseen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nappeja! Noillehan keksisi vaikka mitä käyttöä!

  Oi, vanhojen tanssit...omista tansseista onkin jo ehtinyt vierähtää aikaa. Onkin jännää, pääsenkö joskus lasten tansseja katsomaan.
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä nämä lukiolaisten ajat. Nykyään taitavat panostaa enemmän kuin aiemmin...
   Nappien käyttöideoita vielä; niitä meni joulun alla lahjapakettien somistukseen ja voisipa ajatella kuusen koristeeksikin. Itse olen tehnyt sydämistä kortteja esim hääkortteihin sydänkäpysille :)
   Valoisia terveisiä lisääntyneen lumen keskeltä!

   Poista
 4. Voi miten söpöjä nappeja<3 Sopisivat sisustukseemme:) Meillä vanhaintanssit olivat viime vuonna ja tulossa taas ensi vuonna:) Ihania, ikimuistoisia hetkiä sekä nuorille että vanhemmille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti muistorikkaita hetkiä nämä lukiolaisten tähtihetket :) Saa nähdä vierähtääkö kyynel silmäkulmaan, saatan herkistyä..
   Valoisaa päivän jatkoa :)

   Poista
 5. Voi miten sieviä sydännappeja. Näille kyllä keksii oivallisia paikkoja. Sinun hääkortti-ideasi on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muutamia sydänkortteja on tullut tehtyä :)
   Hyvää ystävänpäivän viikkoa:)

   Poista
 6. Kauniita,kauniita sydämiä ja nappeja! ihailen herkkyyttäsi tehdä ja luoda kauneutta omalla tavallasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi :)

   Hyvää ystävänpäivän viikkoa!

   Poista