Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden kynnyksellä

Uuden vuoden ensimmäinen päivä on tullut iltaan. Perinteeksi on meillä muodostunut lasten kanssa piparitalon syöminen uuden vuoden aikaan, perinne toistuu tänäkin vuonna.

Onnea ja onnellisuutta on moneen otteeseen toivoteltu uuden kynnyksellä ja calluptutkimuksiakin on tehty onnellisuudesta. Yhden iäkkäämmän miehen kommentti uutisia katsellessa jäi vahvimmin ajatuksiini onnellisuuden kysymyksen äärellä; arki on sitä ja jos siihen tulee ripaus jotain pyhyyden tuntua, se on piste iin päälle, ikään kuin kruunaa arjen. Tähän yksinkertaiseen viisaaseen lauseeseen tartuin, se oli mielestäni niin hyvä ja toivotukseni voisi olla tässä samanoloinen. Turvallista arkea toivottelen, ripoteltuna sinne tänne lomaan niitä pisteitä iin päälle :)8 kommenttia:

 1. Kiva kun olet taas täällä blogistaniassa;)
  Ihanaa tätä vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samoin sinulle hyvää vuoden kulkua! Täällä ollaan tosiaan blogistanian kaduilla :)

   Poista
 2. Kiva, kun kävit jättämässä uuden vuoden toivotukset blogissani! Vähän on hiljaiseloa pitänyt blogin suhteen, mutta ehkä se tässä keväämällä taas virkistyisi? Kuka tietää :) Oikein hyvää uutta vuotta myös Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika aikaansa kutakin... Niin se on! Kevättä kohden ja valoa, odotan täällä ainakin josko blogisikin virkistyisi kevään tullen, olisi kiva :)

   Poista
  2. Niin sitä omaa blogiani tarkoitinkin, että en ole sitä paljoa päivitellyt, en sinun :)

   Poista
  3. Ymmärsin kyllä :) Hyvää tulevaa viikonloppua!! Viikonloppuna olisi ilmeisesti viilenevää säätä luvassa... Jes, sanon täällä jos tuo talvi vihdoin tulee!

   Poista