Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

perjantai 10. tammikuuta 2014

Lautaspinoja LuomoonKatariinankadulta Helsingistä terveisiä! Aamulla ensin pajani uunista tuli ulos lautasia ja pajukoreissa on tänään kannettu uunituoreita lautaspinoja Luomoon, vaaleanpunaisen talon yläkerran ravintolaan. Ravintola selkeällä ja yksinkertaisella sisustuksellaan luo tyylikkyyttä.

Uskon että kevättä kohden Kauppatorin vilkastuessa voisi olla mukava istua ikkunallisella paikalla ja katsella merelle, bongata kauppatorin rannalla liikkuvia laivoja, torin ihmisvilinästä  ihmisiä, lokkejakin ja puluja... 
Lautaset ovat kieltämättä epätasaisesti pinoutuvia, erikokoisia ja näköisiä, kaikki toisin sanoen käsintehtyjä. Toivon hartaasti että ruoka niistä maittaisi <312 kommenttia:

 1. Varmasti maistuu. Kauniit lautaset!

  VastaaPoista
 2. Voi, ihania ovat ja voiko ruoka paremmalta maistuakaan kuin käsin tehdyistä ainutlkaatuisistasi!
  Iloa päiviisi!
  Tänne tuprutti tänään valkoista maisemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännekin tuprutti lunta ja valoisuuteen teki huomattavan vaikutuksen, kivaa :) Kiitos kauniista saoistasi :) Lumisadetta ihailemastalämmin ajatus sinne sinulle!!

   Poista
 3. No heippa ihana ruukuntekijä, käsillä muovattu ja elämänjälki jätettynä jokaiseen lautaseen...voiko jotain suurempaa olla <3 Upeaa Tuija, että olet löytänyt oman paikkasi tässä maailmassa kauniin tekijänä. Nautin aina katsellessani kättesi jälkiä....
  Itse hyörin opintojen keskellä tällä hetkellä, töitä teettää :)

  Terkkuja Naantalista, Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniista sanoistasi kiitos ja hymyilen sinne sinulle :) Opintojen pariin tsemppiä kovasti ja voimia pakertaa oppikirjojen parissa! Iloa ja valoa <3

   Poista
 4. Ilahduin huomatessani uuden lukijan blogissani ja tulinkin heti vastavierailulle yön pimeinä tunteina:D Blogissasi on ihana sävymaailma ja huoh noita astioita<3 Harrastin nuorempana monta vuotta savitöitä ja olin niin ylpeä saadessani dreijauksia onnistumaan:) Haaveilin keraamikon työstä ja mutta elämänpolku vei kuitenkin eri suuntaan.
  Suloista sunnuntaita sinulle♥
  terkuin uusin lukijasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja jätit viestiä, kiitos:) Kiva kuulla että dreijauksista sinulle on jäänyt positiivinen mieli :) Keramiikan tekemisen polulle olen itse tavallaan sattumoisin aikanaan 18 vuotta sitten löytänyt ja se on tänä päivänä muodostunut elinkeinokseni. Nautin todella tehdä tätä työtä vaikka omat haasteensa on tässäkin ja yrittämisessä... Niinkuin varmasti kaikessa...Mutta yrittäjä yrittää :)
   Tervetuloa myös pieneen lukijakaartiini, toivottavasti viihdyt :)
   Kaunista talvea <3

   Poista
 5. Ihana, kun kävit vinkkaamassa, että olet taas täällä! Onkin jo ollut ikävä kauniita kuviasi ja ihania tuotoksiasi!

  Oikein hyvää alkanutta vuotta!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiitos :) Kiva tosiaan "nähdä" taas näillä poluilla blogistanian vilkkaassa maailmassa :) Uuteen viikkoosi iloa ja valoa!!

   Poista
 6. Moikka Tuija, blogisi kuvat ovat tosi kauniita. Hyvää alkanutta vuotta ja nähdään taas jossain markkinoilla.

  Terkuin patjaraita Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi Ritva! Toki me näemme joillain messuilla taas! Lohjan joulumessuilta jäi kiva mieli ja teillä oli niin houkutteleva osasto :)
   Kiva kun poikkesit ja löysit tien tänne :)
   Mukavia talvipäiviä!

   Poista