Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 27. tammikuuta 2014

Lifestyle Casalen&Cafe deliLifestyle Casalenin kahvilasta terveisiä ja sen tyylikkäästä ja kodikkaasta sisustuksesta napattuja kuvia. Tummapohjaisen keramiikan rinnalle on nyt saapunut puhtaan valkoisia mukeja, lautasia, kulhoja ja teesihtejä.

Uusi tuttavuus itselle oli maistaa kahvilan puolella myytävää Fruitieta. Vihreä tee pohjalla jossa marjoja ja hedelmää makuna, oikea vitamiiniannos! Sen innoittamana nyt kotonakin tehty fruitieita ja smoothieita :) Olen hyvillään nyt talven pakkasten vallitessa että kesällä tuli täytettyä pakastin mustikoilla.

Casalenissa voi myös lounastaa keittolounaita ja koota mieleisensä salaattiannoksen, jälkkäriksi tietysti heidän itse leipomia juustokakkuja :)


4 kommenttia:

 1. Näyttää viihtyisältä paikalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yhdistyy pieni kahvila ja sisustuspuoti. Hyvin näyttää toimivan :)

   Poista
 2. Ihana nähdä Tuija miten palapalalta unelmasi toteutuu ja kasvaa.
  Oman Pienen Unelmani putiikin avaaminen verkossa on pysähtynyt hetkeksi, opinnot erityisopettajaksi vie kaiken energiani , miltei....mutta näin nyt. Kaikella on oma aikansa!

  Terkkuja Naantalista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikella on aikansa ja aikansa kutakin... Voimia sinulle tähän elämänvaiheeseen! Valoisaa kevättä kohden, jospa siitä lisää voimauttavaa energiaa ;) Pieniä palasia nämä kuvioini täällä ja olen kiitollinen mitä saan päivittäin tehdä ja ilahdun aina kun kuulen jonkun ilahtuvan niistä <3

   Poista