Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 26. joulukuuta 2013

Ruiskuoret

 

Joululaatikot löysivät ruiskuorien sisälle. Lanttu-, bataatti- ja porkkanalaatikot erilaisena versiona maistuvat taas :) Lomapäivät jatkuvat omalla painollaan... rauhallisesti. Ihanaa :)
Hyvää Tapania!
6 kommenttia:

 1. Oi, että, herkkua! Muistan miten isoisomummuni aikoinaan ollessani tyttönen opetti minua pyöräyttämään pohjat ja rypistämään piirakat. Karjalaisperintöä:)

  Itse jouduin seisahtaumaan ja kasvamaan pienemmäksi taas, kun keho temppuilee. Silti mieli tapailee valoa. Vietimme iltapalahetken kotatulen äärellä. Liekkien leikki ja sateen ropina kattoa vasten jakoivat levollisuutta.

  Kaikkea hyvää pian alkavaan uuteen vuoteen sinulle ja perheellesi. JOspa vaikka osuisin johonkin lähellesi, jotta voisin toteuttaa kupposhaaveita taas.....
  Sinua on siunattu käsillätekemisen kauniilla lahjalla.

  Siunausta päiviisi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tinttarus! Karjalaisperintöä olen myös saanut mummoltani, tosin hän ei ole piiraiden tekoa opettanut,mutta luulen että tietty temperamenttini on osittain siltä suunnalta.
  Sinua on selvästi siunattu sanojen soljuvalla ja runollisella käytöllä!! Toivottavasti päiviisi ja uuteen vuoteesi mahtuu paljon valoisia ja onnellisia hetkiä :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti herkullisia piirakoita! Täytyypä laittaa muistiin ensivuotta ajatellen, vaikka oma piirakantekotaitoni onkin vain keittokirjasta ja joskus köksäntunneilta opittua. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reija: Piiraiden herkullisuudesta en niin tiedä, mutta näin paremmin menivät laatikot kaupaksi :) Nyt hetki vanhaa vuotta ja uuden kynnyksellä hyviä uuden vuoden päiviä toivottelen!

   Poista
 4. Onpa hyvä idea ja herkullisen näköisiä piirakoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näitä olen nyt kahtena jouluna tehnyt, toimii mielestäni kyllä yhdessä nuo juuressoseet rukiin kera :)

   Poista