Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Adventin aika

Joulukuulle ollaan saavuttu ja adventin aikaan. Toisena adventtisunnuntain iltana palaa keittiössä kaksi kynttilää sammaleilla vuoratussa adventtikynttelikössä. Talo on osittain jo illan tullen hiljentynyt ja viiden päivän messu-urakka on takana. Tässä iltahetkessä on nyt rauha ja kiitollisuus valtaa mielen ja hiukan flunssaisenkin olon. Vaikka joulukiire ja kohdallani kiireisin vuodenaika on meneillään, pienistä pysähtymisen hetkistä otan vahvasti tukea ja omistan kohdalleni. Vielä iltatee hiljaisuudessa, kaivattua vastapainoa monen päivän messuhälylle.. On hyvä jatkaa uuteen viikkoon ja askel kohti kolmatta adventtia!
5 kommenttia:

 1. Todella kauniita nuo sinun kynttiläjalkasi, ja kuvatkin aivan ihania:) Rentouttavaa joulunalusaikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lumisade ja valkoisuus ympärillä on odotettua ja oikein tervetullutta. Joulufiilis kasvaa oikein lumen myötä! Muutamat dreijaukset vielä tällä viikolla ja sitten voikin jättää työt hetkeksi sivuun ja valmistautua joulun odotukseen täysillä. Sinulle ihanaa joulunalusaikaa myös :)

   Poista
 2. Ihanaa komatta adventtia sinulle ja perheellesi!
  Itsekin päätin ,että nyt annan levollisuudelle sijan läheltäni. Kiire kipaisee niin varkain kaiken tilan vieden vierelle. Sinulta Turun joulussa silloin ostamani puurokipot odottelevat jo aattoaamun hetkeä kotatulen lämmössä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle ja perheellesi oikein ihanaa adventtia! Kiva kuulla että kupit ovat vielä käytössä. Onko siitä kolme vuotta kun siellä olin?? käsityläisystäväni oli muuten pari viikkoa sitten Turussa ja hänen matkassaan olisin muuten voinut laittaa jotain sinulle kun aiemmin kyselit... Nyt vasta tajusin tämän itse. Ehkäpä toiste :) Valoa tähän adventtiin!

   Poista