Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 16. marraskuuta 2017

Tampereen kädentaitomessutMarraskuinen tervehdys! Loppuvuoteen jo ollaan tultu ja joulun aika alkaa hiljalleen tulla ja näkyä.
Ulkona mittari kiikkuu vuoroin nollan molemmin puolin, muutaman kerran saatu jo luntakin. Pimeneviin iltoihin on sytytetty kynttilöitä ja onpa ensimmäiset piparitkin jo leivottu :) 

Pajalla dreija on pyörinyt ja tilaustöitä on tehty ja purettu kovasti.  
Välillä toivoo lisäapua sillä yksi käsipari ei kaikkea ehdi toteuttamaan...

Nyt täällä on menossa viime hetken pakkaamiset, sillä huomenna starttaa Tampereella Suomen kädentaidon messut. Tämä on ollut viime vuosina yksi vuoden kohokohtia sillä tämä tapahtuma on iso ja on ollut mukava tavata teitä asiakkaita!
 Tässä pakkaamisen välissä nyt moikkanen teille blogin lukijat :) Jos satut liikkumaan Tampereella ja olet tulossa messuille viikonloppuna, niin tervetuloa moikkaamaan osastolleni! Mieheni kanssa olemme esittelemässä tuotteitani pe-la. Osastoni on A-hallissa nro 503, lämpimästi tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Huokaamaan saavat nämä dreijasta taiteilemasi ihanuudet, -jokikinen kerta, kun täällä käyn kurkkaamassa kuulumisiasi! Ja niin kovin mieluusti tulisin messuille, mutta toipilasolon ja pitkän välimatkan takia täytyy vain tyytyä toivottamaan antoisia messuja! Muutoinkin suloista joulunalusaikaa - eiköhän sitäkin voi jo toivotella♥

    VastaaPoista