Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 16. lokakuuta 2017

SyyskattausSyksyiseen hetkeen, luonnon valmiiksi sisustamaan maisemaan katoimme pöydän. Artesaaniopiskelijan kanssa (joka minulla on ollut pajalla oppimassa nyt syksyllä ja pienen hetken jo kesälläkin) kannoimme pöydän ja tuolit ja katoimme kaffepöydän. Maisema ympärillä, syksyn sävyinen värimaailma keltaisine lehtineen inspiroi valokuvaamaan kattausta (tosin itse kuvaan nykyään lähes kaiken kännykälläni, kuten nämäkin kuvat. Kahvimuki-kuvan, jossa minulla muki kädessä, otti artesaaniopiskelija myös kännykälläni :)). 
Sopivasti alkoi nyt opiskelijalla syysloma joten sen kunniaksikin joimme päiväkahvit ulkona. 
Ihana olisi kyllä kattaa useamminkin ulos, luonnossa kun on sisustuselementit kohdallaan aina ;) Tämä hetki oli siksikin kiva kun sateisten päivien lomassa hetken näyttäytyi aurinko :)

Ihanaa syys(loman) aikaa tahoillenne!
8 kommenttia:

 1. Kaunista. Luojan sisustamassa olohuoneessa! Juuri eilen olit ajatuksissani kun sain vieraakseni Alppihovissa-blogin Marin ja piipahdimme Vanha Vanton pienessä putiikissa. Yhdessä silittelimme siellä kuppostesi rosoista pintaa ihastuksesta huokaillen.

  Syyslomaviikko hujahti jo lähes päätökseensä täällä. Auringon valohoitoon tästä juuri kipaisen.

  Voi hyvin ja iloitse paljon sinä ihana siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissa! Onpas kiva kuulla reissustanne ja että olen ollut ajatuksissasi :)
   Tuuli ja kylmä on vienyt tuon kaiken väriloiston ja marraskuun kynnyksellä ollaan... Nopeasti tuo ruskansävyinen aika siis meni!!
   Voihan oikein hyvin sinä siellä myös <3

   Poista
 2. Ihania astioita!
  Laittaisit nyt ihmeessä nettikaupan. Näkyisi KAIKKIEN astioiden hinnat ym...kun ei kellään jälleenmyyjälläsi ole kaikkia, ainakaan nettisivuilla.
  Voisi suunnitella kokonaisuutta!
  Täällä pohjoisessa kun ei ole jälleenmyyjiä.

  T. Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Joskushan minulla oli nettikauppa käytössä, silloin kun ei ollut vielä jälleenmyyjiä. Kaikki tuotanto kun on vielä omissa käsissäni niin säästän aikaa toimittamalla tuotteita jälleenmyyjille, nettikauppa kun sitoi resursseja ja toimintaani, koin niin.
   Olen kyllä postittanut suoraan asiakkaalle tuotteita jos jälleenmyyjää ei läheltä löydy. Tällöin kannattaa laittaa spostia :)
   Oikein hyvää syystalvea ja vilkutus sinne pohjoiseen!!! :)

   Poista