Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Suomi 100 kynttilänpidike

 Suomi-100 teemalla alkoi tämä vuosi 2017 ja vielä hetken jatkuu... Pian siis varsinaiset synttärijuhlat koittavat. Tässä aivan juhlan kynnyksellä Suomen täyttäessä tuon pyöreät 100 vuotta syntyi ajatus täällä pajallani että juhlava kynttilänjalka itsenäisyyspäivän kynttilälle olisi mukava toteuttaa. 
Syntyi pieni kynttilänpidike-erä, 12 kappaletta uniikkeja kynttilänjalkoja. Väriksi valikoitui puhdas valkoinen eli valkoinen savi ja valkoinen lasite, kuvaten puhtautta ja lunta. Ajattelin näille antaa nimen "liekki", jokainen omanlaisensa yksilöllinen pidike omalla "liekillään". 
Kynttilänjalassa on ajatus että se on juhlavaksi ja koristeelliseksi tehty krumeluureine koristeineen, ikäänkuin kuvaa kynttilänliekkiä. Kynttilänpidike on tarkoitettu kruunukynttilälle ja sellainen (suomenlipun väreissä) tulee pakettiin kynttilänjalan mukana. Jokaiseen näistä on myös painettu leimasimella  teksti "Suomi 100" (jalan sisäosaan).  Nämä yksilölliset pidikkeet ovat 44€/kpl. Tilauslomake löytyy täältä. Ehdin postittamaan halukkaille vielä tässä loppuviikosta jolloin se ehtisi tuohon itsenäisyyspäivään  (postitus ja paketoimiskulut 10€) tai vaihtoehtoisesti voi hakea pajaltani. Jos nyt tämä some -väylä ei tavoita asiakkaita, niin ulkoilutan näitä sitten Metsänkylännavetan joulumyyjäisissä su 3.12. ja sen jälkeen 8-10.12 Porvoon Taidetehtaan joulmyyjäisissä.

Toivottelen hyvää pian alkavaa joulukuuta ja kynttilänloistetta!

Tuija/Tuias

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti