Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kevätilta
Ollaan jo puolessa välissä toukokuuta ja kevät todella on tullut kohinalla! Jollain lailla oli hauska kuvata tänä iltana nukkumaan meneviä valkovuokkoja ja kevätillan hämärässä jo puhjennutta kevättä. Ensimmäinen hyttynen tältä keväältä jo inisi korvan juurella näitä kuvaillessa. Nokkosia jo on täällä kerätty myös ja pari kertaa niistä nokkoslettuja tehty. Eilen saunaan saimme myös koivun tuoksua tämän kevään koivunlehdistä. Tuoreus on avainsana ja linkittyy tähän kevätkesään!!
  
Kasvimaalla salaatit ovat nousseet jo pienille aluille, kuten myös näköjään lehtikaali. Istutin viikko sitten myös mangoldia, porkkanaa, tilliä ja sipulit pääsivät silloin maahan myös. Loput istutukset voisi tehdäkin tässä sitten pikimmiten. Sinkkiämpäriin oven pieleen istutin orvokkien joukkoon timjamia ja rosmariinia. Kivasti siitä syntyi eritasoinen ryhmä kasveja ja näyttävä kokonaisuus. Ihana kun luovuus vain rajana näissä puutarhajutuissa :) 
Keväisellä tervehdyksellä moikkaannyt vain kera kevätillan kukkakuvien :) 

Ps. Viikon päästä (23-28.5) starttaa taas Jokelan aseman putiikki, jakso nro 2. Uutta kattausta ja esillelaittoa sinne jo mietinnässä... 
1 kommentti:

  1. kasvimaa on minullakin ollut työn alla, mukavia nämä kevätpuuhat:)

    VastaaPoista