Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 23. huhtikuuta 2016

Pop up shop

Täällä morjenstetaan iloisella heippasella sekä hiukkasen jännittävälläkin otteella, sillä ensi viikolla Jokelan aseman pohjoispäätyyn avaan pienen keramiikkaputiikin :) Kyseessä pop up shop joka on viikon mittainen.  Kuvissa hieman esimakua tulevasta viikosta. Tänään olen saanut apuvoimien kera kalustettua myyntipaikan ja maanantaina ennen ovien avaamista täydennän hyllyille vielä kuppeja ja kippoja. Myyntiin otan myös orvokkeja ja yrttejä sekä postikortteja. Kukille paistuu parhaillaan keramiikkauunissa korkeassa lämpötilassa betonisavesta kukkaruukkuja eli tulossa siis uunituoretta ruukkua ;) Jokelan asemalle junayhteydet ovat hyvät (Hyvinkään ja Järvenpään välissä kulkee kahdesti tunnissa paikallisjunat) joten sen puoleen junallakin helppo halutessaan tulla. 
Aukiolot ma-pe 11-18.30 ja lauantaina klo 10-14. 

Tervetuloa <3

8 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista! Kuulostaa ja näyttää niin houkuttavalta. Puitteet mitä parhaat keramiikallesi. Kunpa pääsisin käymään!

  Ihanaisia päiviä luoksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivasti tuo viikko vierähti ja uutta viikkoa suunnittelen... Ihanaa kevään jatkoa ja kaunista kesää sinulle!

   Poista
 2. Kaunis puoti sinulle tulossa!! Tila on kuin luotu kauniille astioillesi. Meillä mukit edelleen ahkerassa käytössä :-) Terkkuja Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Kiva kuulla :) Oletko tulossa Espoon Cafe latten tapahtumaan tämän kuun lopulla? JOspa näemme :)

   Poista
 3. Voi elämä sentään, niinhän siinä kävi, että kovasti yritin päästä puodissasi käymään, mutta viikko oli kaikkeen ihan liian lyhyt. Pop up -myymälä on ihan huikea idea sinulta ja kaunistakin myymälässä on kuvien perusteella ollut.

  Ihanaa vappua Tuia <3! Viikon jälkeen on aika hengähtää ja ottaa kevät vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kevään olemme saaneet ottaa vastaan :) Ihmeen pitkälle se on jo tullut, kohta kesä kuumimmillaan <3 Minulla on suunnitteilla viikon päästä muuten toinen pop up jakso Jokelassa (23-28.5) ja sinne pohdin jo uutta hiukan erilaista sisustusta :)

   Voi hyvin <3

   Poista