Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 21. toukokuuta 2016

Pop up Shop 23-28.5Uusi keväinen viikko edessä ja lämpö myös! Runsaus luonnossa näkyy lisääntyvän päivä päivältä ja se näkyy kaikkialla; tuoksut, värit, äänet... Nautinnollista <3
Voisi sanoa että kesä se on jo tullut ja luonto tarjoaa runsauden kyllyyttä! Armas aika, laulun sanoin :)

Kattaukseen tuli myös sopivasti kesäistä runsautta, jonka eilen illalla valmistimme Jokelan asemalle. Ensi viikolla (23-28.5) Jokelan juna-asemalla siis Tuias pop up shop. Ilta-auringon valossa eilen illalla oli kiva kuvata valmisteluja ja valmista kattausta :)
Kattaukseen toteutimme ystävän kera hiukkasen romanttisuutta tyllirusetilla, kesäfiilistä runsailla yrteillä, yrittäen säilyttää kokonaisuudessa kuitenkin selkeyden. Basilika ja timjami toivat tuoksullaan mieleen muuten italialaisen keittiön ja erityisesti mozzarellasalaatin :) 

Tervetuloa ensi viikolla Jokelan asemalle tutustumaan tuotteisiin, muistutuksena että jokainen keramiikkatuote on uniikki käsityö. 
Tilassa oli huhtikuun vikalla viikolla vastaavassa pop up Shopissa hiukan erilainen kattaus ja sisustus, nyt toukokuun vikalle viikolle kesää on tuotu sisälle enemmän ja erilaisilla huonekaluilla erilainen ilme. Keramiikan lisäksi tarjolla on keväisiä, kesäisiä ja onnitteluun sopivia postikortteja, yrttejä ja kesäkukkia. 

Kaunista kesää luoksesi <3

Ps.Putiikin aukiolot: 
Ma-pe klo 11-18.30 
La 10-14
 6 kommenttia:

 1. Harmi vaan kun asun niin kaukana.
  Mutta tässä ei pituus haittaa, osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Pohdin hiukan menikö liian "romanttiseksi" mutta halusin nyt hiukan erilaisella kattauksella mennä kuin viime kerralla :)

   Poista
 3. Sinä Tuia se jaksat ja ehdit, ja aina on niin kovin kaunista. Kädenjälkiäsi katsoo aina ilokseen <3. Ihanaa viikkoa pop-upiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi minulla on apuvoimia tuolla putiikilla niin ei tarvitse yksin rutistaa tätä viikkoa! Kesä, se on nyt ja omppupuut kuin kermavaahdossa <3

   Poista