Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

tiistai 3. maaliskuuta 2015





Miten sitä ollaan jo maaliskuussa! Ajankulku on huimaa. Kuun vaihtuminen toi, ainakin tällä seudulla, lumisateisia päiviä. Sellaisia erikoisen isohiutaleisia lumisadekuuroja. Kevät tulee keikkuen :) 

Pizzan "uusi resepti" (Pirkka lehdestä) on meidänkin keittiössä  nyt testattu. Sulatejuustoa esipaistetulle taikinalle ja siihen päälle täytteet. Ihana yhdistelmä ja vaihtelu tomaattitäytteen sijaan! Taikinaan laitan lähes aina osan jauhoista täysjyväjauhoja tai spelttileseitä yhdistellen. Miehelleni ja lapsille lihapullia ja kinkkua täytteeseen, itselleni enemmän tällä kertaa kasvispainotteista, kirsikkatomaattia ja sipulia,
mehevyyttä lisäksi fetakuutioiden öljystä. 

Oli ihan kuva otettava pikku annospizzoista, koska tuota luonnonvaloa riitti vielä päivällisaikaan. Valon lisääntyessä on kuvaaminenkin mielekkäämpää.


Maalisiloa! 


8 kommenttia:

  1. Tuli vesi kielelle, tuoretta rucolaa olla pitää! Ihanaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Tuore rukola...mmmm. Joskus kokeilin itse tuolla kasvimaalla kasvattaa, mutta siitä rukolasta tuli kitkerämpää kun kaupan valmisruukussa. Ehkäpä voisi uudestaan kokeilla.. Ihanaa kevättä myös luoksesi!

      Poista
  2. Oi joi, miten on syötävän hyvin kuvia sinulla jälleen! Täytyypä itsekin vielä kokeilla :). Maaliskuuta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lämpenevää kohden mennään, kivaa :) Iloa kevääseesi!!

      Poista
  3. Upeita kuvia, ihan hiukoo näitä katsellessa vaikka juuri söin. Näitä täytyykin testata. Aurinkoa viikonloppuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin sinne, keväisen kivaa viikonloppua :)

      Poista