Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 26. maaliskuuta 2015

HerneenversojaKevään tulo, sellaisen lämpimän kevään, tuntuu kestävän. Pieni lämmin jakso toi tuulahduksen että millaista se olisi... Kylmä sen jälkeen tuntuu erikoisen kylmältä. 
Herneenversot ovat kasvaneet ikkunalla ja antaneet satoa napsittavaksi mm leivän päälle. Hakeutuvat ja taipuvat kohti valoa. Yksi ruukku vihertää ruokapöydällä ja laitoinpa versoja myös omatekemien hamppareiden väliinkin :) ...toimii niinkin!
 
Maaliskuulla meillä oli yhden lapsen synttäripäivä ja ajankulun nopeutta pysähtyy miettimään aina näissä merkkihetkissä. Tällä kertaa meillä se tarkoittaa että lapsilisäkausi tämän lapsen kohdalla hurahti. Ihan pysähdyin miettimään miten hieno juttu on ylipäänsä ollut lapsilisät, vaikka niitä on yhteiskunnassa nipistetty, mutta ylipäänsä jotain on ollut ja tullut...

Tulevana viikonloppuna olisi tiedossa Hämeenlinnan kupeessa Metsänkylän navetalla pääsiäistapahtuma johon on tarkoitus suunnata keramiikan kera. Jospa näen teitä joitan siellä :)Tervetuloa!

T


10 kommenttia:

 1. ...tänään kylvän herneet kukkapurkkiin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kasvua sinne :) Herneenversot ovat kivoja napostella myös :)

   Poista
 2. Onneksi on vihreää sisätiloissa, ulkona sitä saa taas odottaa, lunta tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Juurikin näin :) Vihertävää kevättä sinne!!!

   Poista
 3. Ihanuutta, luonasi kukkii kevät!

  Hyvää ja levollista Pääsiäisen aikaa sinulle ja rakkaillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä ja levollinen pääsiäinen täällä olikin :) Sinulle erikoisen ihanaa kevättä :)

   Poista
 4. Tekemäsi keramiikka-astiat ovat valtavan kauniita. Onko sinulla jälleenmyyjää täällä Oulun puolessa? Haluaisin niin saada muutaman kahvikuppiparin tai joitain kulhoja itselleni. Vai myytkö suoraan postin välityksellä?
  Marjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos paljon :) Valitettavasti Oulussa ei ole jälleenmyyjää (Lähin lienee Lappajärvellä, jos tämä ei liian kaukana?) Postitus on ok myös! Jos olet kiinnostunut, niin spostia voi laittaa nettisivuillani olevaan osoitteeseen.
   Ihanaa kevään tuntua ja oloa sinne!

   Poista