Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 5. maaliskuuta 2015

MaalisvaloaEnsimmäisen lähdettyä tänään aamulla ulko-ovesta, havahduimme nuorimmaisen kanssa aamupalalla vielä ollessamme, kuinka lintujen konsertointi kantautui voimakkaasti sisälle asti. Melkein yhteen ääneen totesimme heti: "Linnut laulaa"! Niinpä... Kevät!

Kylmät päivät kuitenkin vielä ja siksi leivinuunia on kiva lämmittää ja sen lämmössä hyödyntää ruokien teko. Pullaa tulee aivan liian harvoin leivottua, mutta pitkästä aikaa nyt tällä viikolla. Muutama pulla säästöön myös pakkaseen, pieniä kahvihetkiä varten :) 

Avotakan nro 1/2015 piti sisällään kivan idean pienistä kananamunakupeista, pieniä yrtti-istutuksia mini astioihin :) Sormet syyhyää myös istuttaa isompii astioihin siemeniä nyt kevään myötä. Herneen versoista voisi vaikkapa aloittaa. 

Maalisvaloa ja -iloa <3

8 kommenttia:

 1. Lintujen laulukuoro on kevään upeimpiä hetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja nyt kevään tullen korva ihan herkistyy sen kuulemaan erikoisen herkästi :) Viikonloppuja :)

   Poista
 2. Kauniiden kuviesi myöntä sain nyt inspiraation. Laitan herneenversoja kasvamaan. Jotain vihreää tähän tuloillaan olevaan kevääseen pitää nyt saada :).

  Keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Herneenversoja söin tänään kahvilan salaattiannoksessa, ihania ja kauniisti kruunaavat annoksen :) Niitä on laitettava jkasvamaan a seurattava kasvun ihmettä!! Viikonloppuja!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ensimmäiset kylvöpuuhat on aina ihmeen kivoja :)

   Poista
 4. Jep, linnut ovat alkaneet laulunsa. :) Tuoreen pullan tuoksu on yksi lemppareistani. Pullahetki kruunaa aina päivän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos visiitistäsi täällä :) Kevät ja kohta kahvihetket voi siirtää ulos <3 Kauneutta kevääseesi!

   Poista