Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu

Kosken pauhua kävimme kuuntelemassa, katsomassa ja aistimassa tänään. Vappu, vapaa ja hyvä sää oli houkutellut muitakin lähistölle kosken äärelle. Pienet piknikeväät maistui. Valtavaa oli kosken kohina ja pauhu, täytyi ihan rauhaisa paikka etsiä munkkien, tortillojen syömiselle ja siman juomiselle, kun koski kuohui voimakkaimmassa kohdassa niin voimalla ja äänekkäästi ;) Tuliaisina iso kimppu valkovuokkoja kotiin tuli mukana. 
Kevään mittaan on hitaasti valmistunut pajassa isoja ruokalautasia. Jokainen yksilöllisesti tehty ja siten uniikki. Kuvasin malliksi tuohon ja mittasuhteita havainnollistamaan pienen maljakon johon nuorimmaisemme keräsi viime viikolla koulusta tullessaan minulle pienen kimpun keltakaunottaria. Ensimmäiset kukkivat kun ilostuttavat pitkän karun ja kukattoman jakson jälkeen. Puut ovat puhkeamaisillaan lehteen ja lämpenevää luvattu. Tästä kohden kevättä!

8 kommenttia:

 1. Mikä mahtava vappupiknik sinulla ollutkaan siellä kosken kohinassa, oi! Ihanuutta tämä toukoaika, nautitaan! Lämmin ajatus luoksesi, voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämmin ajatus saapui todellakin luokseni <3 Kiitän ja iloitsen!! Valoa ja kauneutta kevääseesi!

   Poista
 2. Todella kauniit kuvat! Hyvää toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa toukokuun jatkoa sinulle myös, paljon :)

   Poista
 3. Kaunis on ympäristö vappulounaalle ja ihania kuvia sinulla on täällä. Eksyin Teijan blogista ja innostuin kun näin näitä sinun juttujasi. Olen joskus myös räpeltänyt keramiikkaa ja se on kyllä ihana terapeuttista. Mutta olet kyllä ihanan taitava. Liityin jäseneksi. Tulehan vierailulle blogiini Kristallikimaraan, kun ennätät: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Kiitos visiitistäsi :) Vappupiknik rehellisesti sanottuna oli nopea toimitus sillä nuorison läsnäolo vaati sen että emme turhia jääneet oleilemaan luontoon. Voi noita nuoria! Itse olisin viettänyt enemmänkin aikaa.. Mutta tämä pienikin hetki oli minulle hieno, sentään lähtivät mukaamme :)

   Poista
 4. Onpas jälleen kerran kauniita kuvia <3! Ne muistuttavat, että paras aika vuodesta on alkanut juuri nyt. Iloista toukokuuta Tuia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Todella kaikki luonnossa heräilee, heräilemistä ja kasvua on kieltämättä kiva katsella :) Iloa sinulle myös!!

   Poista