Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 16. toukokuuta 2015

Huone ett RUM, KauppaGalleria Talli ja Maatilapuoti Tänään oli mahdollisuus kiertää kerralla kolmen jälleenmyyjän luona Espoossa ja Kirkkonummella. Keramiikan lisäksi nappasin kameran matkaani mukaan. Kirkkonummen vanhassa asemarakennuksessa sijaitsee pikkuinen ja kodikas puoti, Huone ett RUM. Puoti on täytetty useiden eri kädentaitajien tuotteilla ja  persoonallisilla esineillä, koruilla, kynttilöillä, saippuoilla, kasveilla ja yrteillä... Paljon kaikkea tarjolla pienessä, mutta oikein tyylikkäässä puodissa. Täällä myynnissä oleva keramiikkani on valkosavipohjaista eli puhtaan valkoista.

  
Kauppa&Galleria Talli Espoon Finnoontiellä on täytetty kotimaisella kädentaidolla. Sisältä putiikki on oikein valoisa jonka yhteydessä on myös pieni kahvila. Täältä löytyy keramiikkaani sekä puhtaan valkoisena että tummapohjaisena. Pienessä kahvilassa on tällä hetkellä käytössä astioitani joten käytännössä pääsee niitä myös kokeilemaan
www.kauppagalleriatalli.fi/

Maatilapuodilla Kirkkonummen avarien viljapeltojen laidalla sijaitsee kotoisa Maatilapuoti. Täällä panostetaan kotimaisiin tuotteisiin, lähipeltojen viljoihin ja niistä leivottuihin tuotteisiin. Täällä myytävänä oleva keramiikkani on tummapohjaista ja enimmäkseen rouheaa käyttökeramiikkaa. Lähdin täältä ison kaurahiutalepaketin kanssa, ne valmistetaan "litistämällä", joten vitamiinit olisi tallessa. Huomenna sopivasti vapaapäivän aamuna olisi aikaa haudutella lempeä puuro, jonka myyjä lupasi siitä syntyvän :)
2 kommenttia:

  1. Tuo talli on aika lähellä meitä, monet kerrat olen mennyt ohi. Pitää joku kerta käydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallin puoti yllättää sisältä :) Paljon kotimaista kädentaitoa tarjolla ja varsinkin keramiikkan osalta tarjontaa löytyy runsaasti! Ihanaa kevätkuuta luoksesi!!

      Poista