Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Elokuun moikkanen
 Syyskesän tervehdys! Lämpöisien kesäpäivien odotus on vihdoin nyt elokuulla koittanut. Ainakin täällä siltä tuntui tämä kesä. Joitain yksittäisiä lämpöpäiviä toki siellä täällä, mutta mieleen kyllä muuten jäi ihmeen viileä kesä. Kaunis kesä silti! Kukkapellot kukki ja satoa tulee nyt <3 Mansikoita ja herneitä on ostettu lähituottajilta ja mustikoita poimittu metsästä. Kuten kuvista näkyy, luonnon kukat on löytäneet kameraan kuviksi ja monta kertaa maljakkoon iloksi!

Muutaman viikon lomakin oli tällä yrittäjällä ja nautin kyllä maisemanvaihdoksesta! Kiva oli palata pienen loman jälkeen taas oman sorvinkin äärelle, sotkea kädet saveen... Tilaustöitä on purettu ja siinä sivussa ajatukset jo tämän kuun vikassa viikonlopussa, Loviisan vanhojen talojen päivissä, jolloin olen keramiikkani kanssa käsityöläisten rivistössä myymässä ja esittelemässä tuotteitani. Loviisa täyttyy siis tämän kuukauden viimeinen viikonloppu hurmaavien vanhojen talojen avoimista ovista, kirpputoreista, antiikkikauppiaista ja käsityöläisistä jne. Tervetuloa moikkaamaan jos Loviisassa silloin liikut!

Mukavaa elokuun loppua,

Tuija

4 kommenttia:

  1. Ihanaa Tuija, täytyypä poiketa moikkaamassa. Loviisassa on aina oma ihana tunnelmansa. Viimeksi käytiin avoimissa puutarhoissa jotka on toinen toistaan upeampia. Mutta täytyy bongailla vielä käymättä olevia taloja. Joka paikkaan kun ei yhdellä keraa ehdi. Näkymisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tule ihmeessä moikkaamaan :)Kivaa!! Kuulostaa ihanalle tuo kierrellä puutarhoja, ihan parasta! Talojakin toki kiva kierrellä ja pihakirppiksiä jne... Toivotaan että sää suosii tulevana viikonloppuna! Näkemisiin :)

      Poista