Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Juhannuksen jälkeen





Keskikesän taitteessa ollaan. Sadepäivää on täällä Hyvinkään korkeudella tänään vietetty. Juhannusruusut nuokkuvat alaspäin varistaen terälehtiään kun saavat vettä niskaansa kovien kuurosateiden muodossa. Ihana tuoksu niissä kuitenkin on, sateesta huolimatta. 

Ajatukset täällä suuntaavat tulevaan lauantaihin, jolloin suuntana on Turku ja käsityöläisten markkinat Aurajoen varrella. Tapahtumahan on useamman päivän, mutta itse ilmoittauduin vain lauantaille mukaan. Olet lämpimästi tervetullut siis kojulleni tulevana lauantaina 1.7. ja paikalla ollaan klo 10-18 välillä. Tule rohkeasti moikkaamaan :) Päiväpaikkani tulee olemaan Cafè Artin lähistöllä. 

Sitten heinäkuun puolessa välissä on Turun reissun jälkeen SuviDesign Taidekeskus Purnussa Orivedellä, sinnekin lämpimästi tervetuloa! 
Jälleenmyyjienkin hyllyille on täydennystä pienissä erissä saatu, viimeksi Lappeenrantaan rouheaa mukia hyvä satsi sekä Porvooseen eri savilaaduista hyvä valikoima vähän kaikkea (mukeja ja kulhoja jne...) ja tänään kulkeutuu myös Jyväskylän Toivolan Vanhalle Pihalle tuotteita erilainen setti. Nämä jälleenmyyjien putiikkeihin tapahtuvat toimitukset tulevat aina putiikkien pitäjien toiveesta, kun tuotteet alkavat käydä heillä vähiin. Käsityönä tehden toimitusaika saattaa usein venyä ja moni joutuu odottelemaan... Mutta se on tämän käsityön luonne kun eivät tehtaassa synny. 

Nyt teetä keittämään viileähköön päivään.

Voikaahan hyvin <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti