Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 7. tammikuuta 2017

Hyvää vuotta 2017 ja kuivattuja kukkia

Vuoden vaihde ja loppiainenkin jo takana. Saavutiin uuteen vuoteen ja tuokoon tämä alkanut vuosi kaikellansa hyvää niin sinne kuin tänne :) Näin toivotaan! 

Kuvissa vilahtaa pojaltani saamat kasvikansion kasvit jotka hän antoi minulle joululahjaksi. Vihjasin tästä (kun ymmärsin että aikonee heittää ne muutoin pois..) Suunnittelua siis tehty että mitähän niistä keksisi, jokusen taulun ainakin. Joulukukkakimpun kauniit yksilöt kuvattuna myös tarjoululautasella. Tykkään melkeinpä kukista enemmän kuivattuna... No, ehkäpä tai ainakin usein on nän :) Sain nimittäin erikoisen kauniin joulukukkakimpun joulun alla, en edes tiedä sen kaikkia kasveja, mutta ehdottomasti kivoja kuivattuna ja aion pitää niitä maljakossa vielä. Ojakärsämön kukista kimppu myös kuivattuna ja se on ollut seinällä viime kesästä, muistuttaa siinä kesästä, näin keskellä talvea aika kiva :)

Keramiikan osalta Jyväskylän Toivolan Vanhalle Pihalla ja Tampereen Anna-Stiinaan on saapunut nyt loppiaisen seutuvilla lisäystä. Kumpaankin paikkaan myös kuvissa vilahtavaa mustaa mukia, Jyväskylään sitä saapui nyt ihan ensimmäistä kertaa. Anna-Stiinassakin hyvä satsi kaikkea savilaatua saatavilla. 

Pian on loma paketissa ja lapsillakin paluu arkeen. Tämäkin loma hujahti taas vauhdilla! Seuraavaa odotellessa... :)

4 kommenttia:

 1. Meidän museolla on todella vanha kasvio, jonka lehtiä en tietenkään voi käyttää. Mutta kuvatahan aina voisi...
  Oikein voimaannuttavaa, kaunista ja nautinnollista alkavaa vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kasviot ovat kiehtovia!!
   Kiitos paljon kauniista toivotuksista!

   Poista