Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Käsityöläinen kiittää & Kaapelin Joulu


 Joulu ja loma häämöttää aivan nurkan takana. Viime viikonloppuna Lohjan ja Hyvinkään Knehtilän tilan asiakkaille vielä lämmin kiitos! Lohjalla viikonloppuna oli kylmä pakkaskeli, mutta siitä myyjänä on täällä selvitty. Sauna illalla teki hyvää palelevalle käsityöläiselle :) Ihana oli kuitenkin tapahtumassa nähdä ihmisiä ja saada asiakkailta kommentteja ja palautetta sekä toisinaan on hyvä saada myös tuotekehittelyideoita. Ilahduttavaa oli kuulla että monella mukit ovat joka päivä arkikäytössä. Tämä ilahduttaa tekijää niin että jaksaa taas pyöräytellä dreijan äärellä lisää kupposia.Viimeinen myyntitapahtuma nyt edessä ja sinne alkaa pian tuotteiden pakkaaminen. Eli kyseessä "Kaapelin Joulu" Helsingissä. Tapahtuma alkoi jo viime viikonloppuna ja nyt jatkuu tämän viikonlopun eli pe-su 16-18.12. Itse olen tuotteideni kanssa siellä vain tämän jälkimmäisen viikonlopun. Lämpimästi tervetuloa! 

 Kuvan kannu ensimmäisessä kuvassa raakavaiheessa pajalla muutama viikko sitten ja näissä jälkimmäisissä kuvissa täysin valmiina. Kannu tuli tänään uunista ja samantien melkeinpä lähti Tampereelle Anna-Stiina -jälleenmyyjälle sekä lähtihän sinne myös muita tuotteita ja täydennystä. Myös Kirkkonummen maatilapuodille on toimitettu rouhean keramiikan osalta lisäystä. 

Täällä tuoksuu piparit, lapset niitä tekevät. Pakkaseen on varattu taikinaa sitä varten :) Piparitalo olisi ihana ehtiä tehdä, mutta sen teko taitaa jäädä ensi viikolle. 

Kaunista joulun odotusta <3

2 kommenttia: