Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

tiistai 9. helmikuuta 2016


Laskiaistiistai tänään, mutta kuvat eiliseltä. Keittiössä häärii täällä yhä enemmän nuorisoa ja tulos on useimmiten makeita leipomuksia. Onneksi syöjiäkin on muita kuin minä ;) Mutta kieltämättä kahvihetkessä hyödynnän näitä tuotoksia. Kuvissa vilahtaa ihana musta kermakko joka on Jatta Lavin keramiikkatuotantoa. Jatta tekee näitä myös valkoisena ja kaikkia kannuja muistaakseni ainakin kolmessa eri koossa. Minulla tuo pikkuisin musta ja sitä on ollut kiva hyödyntää toisinaan maljakkonakin. 
Liukas jäinen päivä täällä ja vesisateinen. Tulevana lauantaina ystävällinen laskiaistapahtuma Hyvinkään Knehtilän tilalla, jonne lähden käsityöläisenä ja kuvan kaffekuppeja, lautasia ja sydänmukeja pakkailen mukaan, sellaisia yksilöitä mitä viikon mittaan uunista tulee ulos :)


12 kommenttia:

 1. Oi, ihanat keramiikat.:) Sateista ja niin syksyisen oloista, vaikka on talviloma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sanos muuta, tänään just mietin että kohta hiihtoloma ja ihan syksyltä harmaan sateiselta kaikki näyttää! ...mutta jossain kohta uudet vihreät silmut puhkeaa.. Kevät <3

   Poista
 2. Voi mä unohdin kokonaan että on laskiaistiistai, kun päivitin blogiani, no sattuuhan tuota. Minusta on kiva lukea kaikkia erilaisia blogeja, sillain löytää vaikka mitä ihmeellistä mitä ihmiset osaa tehä käsillään, niinkuin nyt esim. sinä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos visiitistäsi ja että raapustit tänne pienen muiston :) Tulen kyllä kurkkaamaan! Kevääseen valoa <3

   Poista
 3. Houkuttelevan näköinen kahvihetki! TAlvi on vaarallista aikaa, kun tulee kuljettua leggareissa ja toppahousuissa, niin pullat ja suklaat kertyy salakavalasti keskivartalolle:) Kivaa talvea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä panostus terveellisempiin juttuihin, nyt saa pullat ja herkut hetkeksi jäädä...

   Kevätvaloa <3

   Poista
 4. Tykkään noista sinun astioistasi todella paljon!

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä kivaa kun nuoriso viihtyy keittiössä;)

  VastaaPoista