Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Lautasia lautasia lautasia


Syksyn yksi isohko työurakka takana ja vihdoin lautaspinot valmiina. Syviä kulhoja, matalia lautasia, valkosavea, tummaa savea ja aterinkulhoja veitsille ja haarukoille. Jokainen omanlaisensa uniikki. Helsingin Albertinkadulle avautuu tämän kuun lopulla Restaurant Grön jonne tämä iso satsi meni. 
Tavatessani kokit, silloin kun miettivät tilaustaan, mietin heistä paistavaa intoa ja rohkeutta yrittäjän polulle astuessaan. Sitä intoa ehdottomasti tarvitaan ja uskoa siihen omaan juttuun! Sitä tuntui olevan näillä ihmisillä. Toivon lautasille ahkeraa käyttöä ja maistuvia annoksia ja onnea yrittäjyyteen :)

Nyt valmistautumista täällä Tampereen kädentaitomessuille... Ylihuomenna starttaa vuoden isoimmat käsityöalan messut Suomessa. Nimensä mukaan Suomen kädentaidot. Oma osastoni A 503, tervetuloa!

Syksyysi lämpöä <3

ps. Uuteen avattavaan ravintolaan voi kylläkin jo pöytävarauksia tehdä(vaikka aukeaa tuonnempana).


 

8 kommenttia:

 1. Todella kauniita!

  Hyviä messuja!

  VastaaPoista
 2. Hui kuinka kauniita...lautasia syviä sekä matalia onkin hankintalistallani muiden lisäksi. Harmi kun en Tampereelle pääse, joten jää tuonnemmaksi hankintani.:))

  VastaaPoista
 3. Wow, upeita ja onnittelut noin isosta tilauksesta sinullekin ;-) Tulen moikkaamaan perjantaina eli huomenna. Nähdään ja onnistuneita myyntejä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauska oli pikaisesti nähdä! Messuhulinaviikonloppu takana ja hyvin meni kaikki :) Hyvää syksyä!

   Poista