Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kesän tarjoamaa

Mökkielämää takana viimeiset pari viikkoa. Käsin tiskausta, vanhat lankkulattiat, ulkohuussi ja tynnyrisauna. Nautin kaikesta, mutta ihan kivaa plussaa oli saaada viimeisinä mökkipäivinä myös ihan oikea tiskikone toimintaan :) Käytetty kone, mutta mökille uusi juttu ja siellä tuntui ihan luksukselta! Järvivesi on ollut todella viileää, mutta periaatteesta joka kerta piti uida. Olihan nyt sentään heinäkuu ;)
Mökin lattiat maalasimme viime vuonna aavistuksen harmaan sävyyn ja siihen auringon säteiden osuessa nousi extempore ajatus kuvata muutama keramiikkakippo sitä vasten.

Nyt kotosalla nautittu kasvimaan sadosta. Lehtikaali kasvaa muuten todella näppärästi taas tänä vuonna ja on satoisa. Lähiruokaa todella läheltä ja se on parhaimpia juttuja mitä kesä tarjoaa :) 

Mukavia heinäkuun loppupäiviä! Nautitaan mitä kesä tarjoaa :)8 kommenttia:

 1. Minä en ole vielä käynyt uimassa tälle kesälle, epäilen että se jää väliin kokonaan. Mutta haitanneeko se, en edes oikein pidä uimisesta, vaikka olen aina asunut melkein merenrannalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uinnit jää tälle kesälle vähiin täälläkin. Eipä haittaa uimattomuus, veden läheisyydestähän voi nauttia muullakin lailla kuin uimalla :)
   Kaunista kesää luoksesi!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Enpä ole kahteen tai kolmeen kesään uinut...Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos visiitistäsi täälllä :) Kaunista kesän jatkoa!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja ihania astioita!!
  Minä en ole käynyt tänä kesänä uimassa ollenkaan. Muutenkin on viime vuosina uiminen jäänyt jostain syystä lähes kokonaan ulkomaan reissuille.
  Oikein ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja syyspuoleen kun pian kännytään, kivoja loppukesän hetkiä luoksesi!!

   Poista