Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

torstai 5. helmikuuta 2015

KakkupäiväHyvää Runeberginpäivän iltaa! Päivän kakkuset on paistettu keramiikkamukeissa. Mukit kestävät hyvin paistamista joten käyvät muottien asemasta oikein hyvin. Piparimuruja, mantelijauhoa ja- lastuja, luomu spelttileseitä tuli peruskakkutaikinan lisäksi noin niinkuin karkeasti sanottuna ja poikkeuksena sitruunanmehulla kostutetuna. Oma resepti kehitetty niistä aineista mitä löytyi kaapista :)Kutsun niitä silti runebergin tortuksi :)
Käsikivuista mainitsin viimeksi ja "kierre" on johtanut siihen että kun oikeaa kättä olen lepuuttanut niin nyt on vasen kipeytynyt. Kärsivällisyyttä vaaditaan, mutta hyvinä hetkinä olen löytänyt itseni dreijan ääreltä. Tilaustöitä kun on toiveissa tehdä ja toteuttaa.. Mutta maltilla edelleen mennään. Luonteen kasvatusta kaikki, mutta toivo paranemisesta elää :)

Helmikuulle helmiä luoksesi <3


10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja astioita. Ystäväni tehnyt hyvin samanlaisia. <3 Minulla onkin niitä useampia. <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo sydänmuki johon olet kakun tehnyt.:) Nautinkin juuri kahvia alakuvan kaltaisesta, siintä pienemmästä kupposesta, joita tuli hankittua kaksin kappalein ilo joulutorilta, ja ovat siintä lähtien olleet päivittäisessä käytössä. Ihanaia ovat ja voin vain kuvitella minkä työn takana, sillä senen suorastaan aistii niistä juodessa ja kädessä pidellessä.:)) Haaveena olisi myös hankkia tekemiäsi maljakoita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuin kiva kuulla! Nämä uutiset aina piristävät ihmeesti päivääni, todella :) Toivon todella että pääsen pian käsien lepuutusvaiheestä dreijan äärelle. Aurinko tänään ilahduttaa valollaan myös kummasti...Valoa sinulle kevättalveesi!!

   Poista
 3. Näyttää niin herkuilta noissa kupeissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Runebergin tortut on aina herkkua :)

   Poista
 4. Herkullista niin silmälle kuin suulle:)
  Niin kauniita ovat kupposesi!
  Käsillesi vahvistumista, tervehtymistä!
  Helmi-iloa ja valoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Valoisuus on silmin nähden lisääntynytkin ja luottamus että tässä varmastikin kaikki on suuremmissa käsissä...
   Valoa ja iloa sinullekin!

   Poista