Ruukuntekijän polulla

Ruukuntekijän polulla
Ruukuntekijän polku

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kohti valoa
Uuteen alkaneeseen vuoteen tervehdys! Lunta on kivasti saatu, on talven tuntu ja valoisuus! Näin sen kuuluu ollakin tässä kohtaa vuotta.
Joululoma toi taukoa syksyn uurastukseen ja levon päiviä työstä. Pieni maiseman vaihdoskin uuden vuoden kynnyksellä teki terää. Hiljalleen on palattu työn äärelle, varovaisin ottein kylläkin sillä jostain käsi kipeytyi lomalla. Ilmeisesti lihaksia olisi syytä pitää koko ajan työssä kun sitten lepo toi mukanaan kivun... ;) Fysioterapeutin hyvillä ohjeilla mennään nyt ja uskon että kyllä tämä tästä. Dreijaaminen ei onneksi tuota pahasti kipua ja siitä olen iloinen :) Käsityöläiselle käsikipu on haasteellinen tilanne ja malttia tietysti nyt tarvittaisi.
Meillä on kaksi tammikuun lasta, joista toista on jo juhlittu. Pienesti, mutta kuitenkin. Nuorempi tammikuun lapsi sen sijaan haluaa isommat juhlat. Jouluruusu on vielä voimissaan ja puskee uutta vartta. Toivon sen kestävän pitkälle kevääseen jotta saan sen istutettua pihalle. 
Kohti valoa, sitä kohden on hyvä mennä!

6 kommenttia:

 1. Voi käsityöläinen! Pidä nyt huolta kädestäsi ja itsestäsi! Maltti on valttia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Eiköhän tämä tästä! Kiitos tervehdyksestäsi :) Iloa päiviisi!

   Poista
 2. Toivottavasti käsi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon todella itsekin sitä myös :) Iloa, T

   Poista
 3. Kauniita kuvia sinulla - niin kuin aina! Voimia ja tsemppiä! Kädet jos jotkin ovat sinun työssäsi elintärkeät: hiljaa hyvä tulee.

  Valoisaa tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle valoisaa talvea ja tammikuuta :) Todella sen nyt huomaa että miten pienistä jutuista joskus kaikki on kiinni... Kiitän tuplasti ´ja arvostan sitten niistä hetkistä jotka tuovat tervyden <3

   Poista